x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Al Pacino şi DeNiro în “Crime justificate”

Al Pacino şi DeNiro în “Crime justificate”

de Sebastian S. Eduard    |    19 Sep 2008   •   00:00

Doi detectivi din New York, Rooster (Al Pacino) şi Turk (Robert De Niro), se chinuiesc să identifice extrem de posibila legătură dintre o crimă recentă şi un caz rezolvat (cel puţin aparent) cu ani în urmă.

Doi detectivi din New York, Rooster (Al Pacino) şi Turk (Robert De Niro), se chinuiesc să identifice extrem de posibila legătură dintre o crimă recentă şi un caz rezolvat (cel puţin aparent) cu ani în urmă. Povestea începe cînd decoraţii detectivi Turk şi Rooster din NYPD se regăsesc în faţa pensionării pentru care nici unul dintre ei nu e gata. Înainte să îşi predea insignele, sînt chemaţi să investigheze asasinarea unui notoriu proxenet, care pare a avea legătură cu un caz rezolvat de ei cu cîţiva ani în urmă. La fel ca şi crima originală, victima e un criminal suspectat al cărui cadavru e găsit împreună cu un poem de patru versuri ce justifică omuciderea.

Cînd mai au loc şi alte crime, devine clar că detectivii sînt în căutarea unui criminal în serie – unul care ţinteşte criminali care au scăpat din cauza lacunelor din sistemul judiciar. Misiunea lui – sau a ei – pare să fie ceva ce poliţiştii nu sînt capabili să facă: să elimine pentru totdeauna vinovaţii de pe străzi. Asemănările dintre crimele recente şi cazul lor anterior ridică o întrebare sîcîitoare: au băgat persoana greşită după gratii?

 

Dezastre şi alte catastrophe

Pentru fanii “Scary Movie” există o continuare a continuării care continuă... mă rog, v-aţi prins. Bun venit în lumea dementă şi amuzantă a lui “Disaster Movie” – cea mai recentă parodie a echipei care a parodiat horror-ul pentru adolescenţi în “Scary Movie”, clişeele în comedia romantică “Date Movie”, blockbusterele în “Epic Movie” şi supermasculinul “300” în “Meet the Spartans”. Vă aşteptaţi să spun ceva despre subiect? Ei bine, nu are! O să rîdeţi şi atît.

×
Subiecte în articol: film