x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Alocaţie lunară de 1.800 de euro pentru copiii Pitt-Jolie, din partea statului francez

Alocaţie lunară de 1.800 de euro pentru copiii Pitt-Jolie, din partea statului francez

25 Aug 2008   •   00:00

Cuplul hollywoodian Angelina Jolie-Brad Pitt, mutat de câteva luni în sudul Franţei, are dreptul la o alocaţie lunară de 1.800 de euro din partea statului francez, ajutor financiar pentru creşterea celor şase copii, informează Corriere della Sera.



Cuplul hollywoodian Angelina Jolie-Brad Pitt, mutat de câteva luni în sudul Franţei, are dreptul la o alocaţie lunară de 1.800 de euro din partea statului francez, ajutor financiar pentru creşterea celor şase copii, informează Corriere della Sera.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au sosit pe Coasta de Azur în aprilie. După ce a locuit o vreme la Cap Ferrat, în vila co-fondatorului Microsoft Paul Allen, cuplul s-a instalat, pe durată nedeterminată, într-o vilă aflată pe domeniul Miraval, lângă Brignoles, în sudul Franţei.

Angelina Jolie a dorit neapărat să dea naştere gemenilor săi în Franţa. Knox Leon şi Vivienne Marcheline, s-au născut pe 12 iulie, la o clinică din Nisa, sudul Franţei şi au devenit deja cetăţeni de onoare ai celebrului oraş francez.

Speculînd faptul că familia Pitt-Jolie este proaspăt domiciliată pe teritoriul francez, publicaţia britanică The Sun, estimează că aceasta ar avea dreptul să primească alocaţia oferită de stat pentru  accesul neîngrădit al copiilor la asistenţă medicală. Totuşi tabloidul spune că este puţin probabil ca cei doi actori să solicite această alocaţia statului francez.

Familia Pitt are în prezent şase copii, din care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii nou-veniţi pe lume, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în mai 2006.

Într-un interviu acordat de Brad Pitt după naşterea primului său copil biologic, Shiloh, acesta a spus că-şi doreşte 11 copii pentru a-şi face propria echipă de fotbal. "Nu glumesc. Acum (în 2006, n.r.) am trei copii, la anul voi avea şase. Nouă. Vrem o echipă de fotbal. Vreau să particip la următoarea Cupă Mondială", a glumit starul. De altfel, şi Jolie a declarat in deiverse ocazii că doreşte să aibă mulţi copii, indiferent că sunt biologici sau adoptaţi.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin