x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Anarhia salvează România

Anarhia salvează România

de Sebastian S. Eduard    |    23 Dec 2009   •   00:00

Ăsta ar trebui să fie editorialul ăla scris în ritm molcolm de colinde, în care eu, editorialistul, să vă îndemn să fiţi mai buni, mai toleranţi, să nu mai aruncaţi cu telecomanda după politicieni, bla, bla.
Numai că nu pot. Sărbătorile astea agitate nu mă inspiră. Da' deloc.

Mă simt ca pe stadion când "ai lor" au dat gol. Îmi vine să arunc cu scaune, cu brichete, înjur şi iau totul extrem de personal. Din păcate nu foloseşte nimănui, nici chiar mie. Măria sa poporul s-a pronunţat şi cred că este vremea să nu mai facem galerie "pro" sau "contra". Militez încă o dată pentru interesul propriu în dauna interesului naţional. Pentru că, dragii mei, dacă nu v-aţi lămurit, interesul naţional nu există, iar dacă există nu este decât suma intereselor personale ale unor videni, boci sau hrebenciuci.

"Câte-un Boc, Boc, Boc/ Până n-o mai rămânea de loc." În anul 2010 o să vă tot îndemn la anarhie. La o anarhie personală, dacă vreţi, în care fiecare dintre noi este cel mai important.
PS: Pe perioada crizei economice Guvernul român va asigura slujbe pentru şomeri. Ele vor fi oficiate de preoţi, episcopi şi mitropoliţi.

×
Subiecte în articol: parerea mea