x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Angajat ISU, căutat de poliţie pentru că nu şi-a plătit benzina

Angajat ISU, căutat de poliţie pentru că nu şi-a plătit benzina

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Iun 2008   •   00:00
Angajat ISU, căutat de poliţie pentru că nu şi-a plătit benzina

11:47 • Poliţiştii din Găeşti au pornit în căutarea unui individ care, după ce a alimentat un autorism cu benzină a „uitat” să achite contravaloarea combustibililui. Infractorul este angajat al Inspectoratului Pentru Urgenţe „Basarab I” Dîmboviţa.

Poliţiştii din Găeşti au pornit în căutarea unui individ care, după ce a alimentat un autorism cu benzină a „uitat” să achite contravaloarea combustibililui. Infractorul este angajat al Inspectoratului Pentru Urgenţe „Basarab I” Dîmboviţa.

INFRACTOR. Purtătorul de cuvînt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dîmboviţa, Pamela Ropotan, a declarat că incidentul s-a produs duminică dimineaţă, cînd un bărbat a alimentat un autoturism de teren, după care a plecat fără să plătească, valoarea prejudiciului fiind de 200 de lei. Angajaţii benzinăriei au găsit o legitimaţie, potrivit căreia şoferul care nu a plătit contravaloarea carburantului ar fi angajat al Ministerului Internelor şi Reformei Administrative. Pe legitimaţie scria că bărbatul, I.Daniel, este sergent-major în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Basarb I" Dîmboviţa. "Administraţia staţiei Peco a anunţat Poliţia şi a făcut plîngere împotriva bărbatului. Poliţiştii nu l-au găsit nici acasă, nici în trafic, urmînd să-l citeze procedural", a declarat purtătorul de cuvînt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dîmboviţa, Pamela Ropotan.Purtătorul de cuvînt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Basarb I" Dîmboviţa, Gabriel Gătej, a declarat că superiorii bărbatului, care lucra la o subunitate din Găeşti, au aflat despre acest incident şi au reuşit să-l contacteze telefonic. Bărbatul se afla în Tîrgovişte şi a fost dus la sediul ISU Dîmboviţa, ulterior fiind internat la secţia Psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean Tîrgovişte.

×
Subiecte în articol: magazin