x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aniversare Alb Negru

Aniversare Alb Negru

28 Noi 2008   •   00:00

Dublă aniversare pentru trupa Alb Negru joi, 20 noiembrie, în Clubul Bellagio din Capitală, unde a avut loc lansarea celui mai nou album, intitulat "Kalimba", şi împlinirea a patru ani de când Andrei şi Kamara formează trupa Alb Negru. Cu această ocazie, Kamara şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de soţie pe Laura de la Wassabi.



Gheorghe Gheorghiu împreună cu fiica şi Anamaria Ferenţ sunt câţiva dintre cei care au fost alături de cei doi interpreţi. Băieţii au avut parte şi de susţinerea nepoţelului lui Kamara, care a furat inima tuturor domnişoarelor. (O.M.B.)



PREMIILE VIP
Revista VIP şi-a desemnat laureaţii. Printre cei care au primit distincţii s-a numărat şi Marius Moga. "Micul Mozart" a venit însoţit de iubita sa, Iulia Vântur. Cei doi au fost de nedespărţit, ba chiar le-au oferit "curioşilor" câteva momente de tandreţe. Maria Marinescu i-a înmânat un premiu actriţei Mariana Mihuţ. Aceasta din urmă a fost răsfăţata serii, întrucât a primit două distincţii, una la categoria Teatru, pentru piesa "Regele Lear", şi alta de excelenţă. Au mai fost premiaţi emisiunea O-la-la (televiziune), Circul Globus (divertisment), iar Dan Petrescu a fost declarat Omul lunii.

DISNEY, ÎN ROMÂNIA
Mickey Mouse a împlinit de curând 80 de ani şi a venit să sărbătorească marele eveniment în România, la Liberty Center, împreună cu prietenii săi Pluto, Donald şi Goofy, dar şi cu Toni Ionescu, interpretul personajului Mârlanu’ din "Trăsniţi din NATO", care a sosit la petrecere împreună cu fetiţa sa. Printre vedetele care au luat parte la distracţie s-a numărat şi Aylin Cadâr. (O.M.B.)

BRUMĂ, LA GAUDEAMUS

La sfârşitul săptămânii trecute, Carmen Brumă a lansat în cadrul Târgului Gaudeamus cartea sa intitulată SLIM, "Cum am dat jos 30 de kilograme şi nu le-am mai pus înapoi". I-au fost alături la acest eveniment fostul tenisman Ilie Năstase şi fosta glorie a gimnasticii româneşti Andreea Răducanu. Cititorul va afla tot ceea ce trebuie să ştie despre o nutriţie sănătoasă şi, cu ajutorul exerciţiilor fizice ilustrate chiar de autoare în carte, îşi va face propriul program de mişcare zilnică.

×
Subiecte în articol: party time