x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Argăseală: Jose Moreno nu mai vine la Steaua

Argăseală: Jose Moreno nu mai vine la Steaua

de Ovidiu Ciutescu    |    25 Iun 2008   •   00:00
Argăseală: Jose Moreno nu mai vine la Steaua

15:20 • Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că, aproape sigur, atacantul columbian Jose Moreno nu va mai continua la Steaua, deoarece clubul Independiente, de unde fusese împrumutat în iarnă, nu a acceptat variantele de transfer propuse de gruparea "roş-albastră".

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că, aproape sigur, atacantul columbian Jose Moreno nu va mai continua la Steaua, deoarece clubul Independiente, de unde fusese împrumutat în iarnă, nu a acceptat variantele de transfer propuse de gruparea "roş-albastră".

SURPRIZE. "Mi se pare normal ca domnul Becali să vrea să treacă de grupele Ligii Campionilor, din moment ce pînă acum nu s-a reuşit acest lucru. Nu mai ştiu dacă se poate, dar noi ne dorim. Dacă mai vine Pepe Moreno? Nu. Suntem în discuţii, dar cred că n-o să mai putem să înaintăm, din moment ce Independiente a spus clar că nu vrea să-l mai lase încă un an şi nici nu vrea să mai scadă din preţ", a spus Argăseală. La finalul sezonului, patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că nu va oferi mai mult de un milion de dolari pentru Jose Moreno, în timp ce Independiente a solicitat 1,4 milioane de dolari. După ce finanţatorul stelist Gigi Becali a anunţat că în curînd Steaua pregăteşte un transfer de trei ori mai mare decît cel al lui Ştefan Radu la Lazio, Argăseală a precizat: "Dacă este supriză, înseamnă că trebuie să mai aşteptaţi câteva zile şi o să vedeţi. Dacă batem recordul financiar? Nu vă pot spune. Orice record este făcut pentru a fi bătut, şi Hagi a avut un record la timpul lui, acum Radu Ştefan. Sumele evoluează. La Steaua toţi jucătorii trebuie să fie record, sunt jucători de Liga Campionilor. Jucătorii de echipă naţională au fost curtaţi în această vară, toţi, păcat că n-am mers în sferturi, că acum era altceva. S-a simţit că au fost la naţională în evoluţia preţului. Oferte oficiale? Nu, n-au venit".

×
Subiecte în articol: magazin