x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aviz amatorilor: cartierul roşu din Amsterdam s-a mutat la aeroport!

Aviz amatorilor: cartierul roşu din Amsterdam s-a mutat la aeroport!

de Agerpres    |    04 Aug 2011   •   14:09

Moda companiilor aeriene low-cost aduce un nou tip de prostituate la Amsterdam: frumoasele noptii sosesc dimineata, folosesc aeroportul ca loc de munca si pleaca seara. Capitala olandeza are astfel un nou cartier fierbinte, situat in zona de tranzit a aeroportului Schiphol, unul dintre cele mai aglomerate din Europa, scrie 20minutes.ch.

Potrivit cotidianului De Telegraaf, prostituatele, care vin indeosebi din Europa de Est, profita de preturile mici practicate de companiile aeriene low-cost pentru a veni in Occident. Isi ofera serviciile agatand calatorii in tranzit, mai ales cand zborurile au intarziere. Dupa ce-si termina 'jobul', se intorc in tara lor, de obicei in aceeasi zi, fara sa plateasca impozit. Locurile alese pentru relatiile sexuale sunt toaletele sau vreun hotel din incinta aeroportului.

Politia n-a intervenit pana acum pentru ca nu s-a depus nicio plangere oficiala. Aceasta mica afacere este totusi ilegala, arata Irish Times. Piata sexului este reglementata in Olanda si circa 25.000 de femei care practica cea mai veche meserie din lume sunt obligate sa plateasca impozit. Impozitul pe care fetele vesele din Schiphol nu-l achita nu pare sa fie o problema pentru asociatia prostituatelor din Amsterdam. 'Am fi avut o problema daca un proxenet le-ar obliga sa lucreze', spune asociatia.

×