x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bine aţi venit la bordul celui mai luxos avion din lume! (VIDEO)

Bine aţi venit la bordul celui mai luxos avion din lume! (VIDEO)

05 Mai 2014   •   18:31
Bine aţi venit la bordul celui mai luxos avion din lume! (VIDEO)

Compania aeriană Etihad Airways a decis să echipeze unele dintre zborurile sale lung-curier cu “dormitoare” demne de un hotel de cinci stele, relatează BFM TV.
Etihad Airways devine astfel compania aeriană cea mai luxoasă din lume. Compania din Abu Dhabi va oferi produse premium care n-au mai fost oferite niciodată la bordul unui avion comercial.

Până la finele anului, clienţii săi vor putea să-şi ofere, contra “modicei” sume de 20.000 de dolari (doar dus!) “o mini-garsonieră” de 11,6 metri pătraţi, dispunând de un pat dublu, un mic colţ de salon, o cabină de duş şi un majordom. Fericiţii călători vor avea acces la un catering de cinci stele şi transfer cu limuzina, de la aeroport la destinaţie.
Pentru a-şi promova produsul, compania Emiratelor Arabe Unite şi-a oferit serviciile cântăreţei Dani Minogue.

Primul dintre cele zece avioane A380 comandate de compania Etihad va intra în flotă în decembrie 2014. Este puţin probabil ca mini-garsoniera să fie utilizată la fiecare zbor, dar compania nu îşi asumă riscuri prea mari, pentru că această cabină va fi instalată într-un spaţiu din avion neutilizat până acum.

În afara “garsonierei VIP”, şi clasa business va beneficia de îmbunătăţiri, devenind şi mai luxoasă, căpătând televizoare cu ecran plat şi spaţii mai largi, personalizate. (M.C)




×
Subiecte în articol: Etihad Airways Dani Minogue airplane avion lux