x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Blocat în toaleta unui spital, a sunat alarma interpretând câtece de Crăciun

Blocat în toaleta unui spital, a sunat alarma interpretând câtece de Crăciun

07 Dec 2009   •   00:00

Un bătrân care rămăsese blocat în toaleta unui spital din Tunbridge Wells (Marea Britanie) i-a avertizat pe angajaţii acestuia că este în dificultate interpretând un cântec de Crăciun, informează Zigonet, citat de Agerpres.



George Hudson (80 de ani) era spitalizat pentru o intervenţie chirurgicală la şold când a constatat că nu mai poate deschide uşa de la toaleta spitalului. "Am tras cordonul roşu de alarmă, dar nu am primit nici un răspuns. Am aşteptat un moment şi, cum începuse să mi se facă, frig m-am întrebat ce aş putea face să atrag atenţia asupra mea", povesteşte el.

Gândindu-se că se apropie Crăciunul, bătrânul a decis să cânte ceva de sezon şi a interpretat cât de tare putea "Aleluia" de Haendel. Alertaţi astfel, angajaţii spitalului s-au grăbit să-l elibereze din captivitate. George Hudson, care face parte dintr-un cor bisericesc de 27 de ani, nu a purtat pică spitalului pentru păţania sa, ci a declarat chiar că îşi utilizează frecvent vocea şi talentul pentru a obţine ceea ce doreşte.

×
Subiecte în articol: magazin