x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Brad Pitt, Angelina Jolie şi... Bella, subiect cu iz de divorţ

Brad Pitt, Angelina Jolie şi... Bella, subiect cu iz de divorţ

08 Apr 2011   •   15:11
Brad Pitt, Angelina Jolie şi... Bella, subiect cu iz de divorţ

Brad Pitt şi Angelina Jolie nu sunt căsătoriţi, aşa că iese din discuţie un divorţ. Însă tabloidele americane par să fie permanent cu degetul pe întrerupător atunci când vine vorba de relaţia celor doi, mai ales când în peisaj apare şi o actriţă tânără de numai 23 de ani.

Cum a intrat în poveste? Bella Heathcote joacă împreună cu Brad în „Cogan’s Trade”. Versiunea ei? „Mi-aş dori să am o scenă de sex cu Brad, aşa cum este cea din „Troia””, a povestit actriţa pentru The Herald Sun, împingând-o păcatul să spună că Brad Pitt este deosebit de atrăgător. Versiunea cuplului Pitt-Jolie? Cine s-a mai obosit să-i întrebe când din spate a venit tare versiunea taloidelor care au şi pus pe tapet  despărţirea anului, „Brad Pitt, scandal nud cu o actriţă de 23 de ani ”. Susţinută bine de declaraţii ale „surselor”. Ba că ea este total pe gustul lui Brad, semânând perfect cu versiunea mai tânără a Angelinei, ba că Angelina a venit pe platoul de filmare să se despartă de Brad. Dar ce te faci cu copiii care e clar că au rămas în New Orleans cu tatăl lor? Nu-i nimic, scrii doar că Angelina i-a „trântit” în poalele lui Brad... şi a plecat. Bineînţeles că a plecat...să viziteze graniţa tunisiano-libiană în calitate de ambasador al bunăvoinţei, demonstrând că atât ea, cât şi Brad au lucruri mai bune de făcut decât să plece urechea la tabloide.

Şi noroc pentru ei că mai există publicaţii care contracarează, precum Us, care publică declaraţiile altei „surse” din apropierea actriţei acuzată că bagă zâzanie. „Bella nici măcar nu l-a întâlnit pe Brad. E adevărat că joacă în acelaşi film, însă nu s-au intersectat pe platoul de filmare”, a spus respectiva sursă, care a detaliat şi despre cum l-a văsut pe actor împreună cu cei şase copii ai cuplului care „au băut suc şi au mâncat morcovi la recepţie”, în timpul unei gale caritabile unde Pitt a fost membru de onoare.  

×
Subiecte în articol: divort angelina jolie tabloid brad pitt