x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bubiţe de urticarie

Bubiţe de urticarie

de Sebastian S. Eduard    |    24 Apr 2009   •   00:00

Eu când nu ştiu ce mai face Gigi Becali nu sunt om. Zilele astea am suferit ca un câine (scuze, domnu' Borcea) şi am salivat pavlovian între OTV, DDTV şi televiziunile de ştiri, aşteptând cu inima cât un purice (scuze, din nou, domnu' Borcea) să văd dacă îl eliberează sau nu.



Nu am dormit nopţile. Am numărat oile (că ce altceva puteam să număr) încercând să aţipesc, însă gândurile mele hoinăreau tot către Direcţia Cercetări Penale. A venit, în sfârşit ziua mult aşteptată. Apoi au urmat, evident, talk-show-urile. A fost cel mai voayeuristic Paşte TV pe care l-am văzut până acum.

Criza economică a scos din minţi televiziunile care cu apetenţă necrofagă s-au aruncat asupra subiectului, încercând să obţină un pixel de audienţă în plus. Cine pierde din acest meci? Cine câştigă? Becali cel care vrea să ne reprezinte în Parlamentul European apare peste tot, televiziunile fac rating, rating-ul înseamnă bani. Fiecare crede că a fost mai "jmecher" decât celălalt, că l-a prostit ca să îşi atingă scopul.

Prostirea aproapelui este un sport naţional liber practicat care nu are nevoie de ligi, de DNA, de arbitri sau de miliardari. Funcţionează peste tot, de la nivel de administrator de bloc la nivel de administrator de ţară.

×
Subiecte în articol: parerea mea