x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Canalistii, in vacanta

Canalistii, in vacanta

20 Ian 2006   •   00:00
Canalistii, in vacanta
MONDEN
In familia Uscat a devenit deja o traditie petrecerea vacantei de iarna la Baile Felix.
Asa ca, mustaciosul ochelarist de la "Canalul de stiri" s-a mutat cu catel, cu purcel la... Baile Felix, normal. Aici, aventurile s-au tinut lant. "La ora 3 dimineata, eu si un prieten ne-am hotarat sa ne dam cu sania. La primul hop am pierdut controlul saniei, iar noi am fost aruncati in cel mai apropiat gard. Dupa o portie de ras, am pornit in cautarea saniei pe care, parca, o inghitise pamantul. Dupa 40 de minute de cautari, am renuntat, convinsi fiind ca am fost vizitati de civilizatii extraterestre", povesteste Ovidiu Uscat. Si tot la Baile Felix, Ovidiu, sotia sa, Anda, si cei doi copii, Teodora si Mihai, s-au relaxat facand... baie. Intr-un bazin cu apa termala.

AVENTURI. Colega de platou a lui Uscat, Eva, a petrecut si ea o vacanta si un Revelion de vis. A fost de ajuns un simplu telefon pentru ca ea sa se trezeasca... peste hotare. "Am sunat-o pe cea mai buna prietena care se afla in Austria pentru a-i ura Sarbatori fericite, iar ea ne-a convins sa o vizitam. Am facut bagajele in cel mai scurt timp si in nici trei ore ne indreptam deja spre granita", spune Paula. Numai ca, din cauza unui accident la aproape 70 km de granita cu Austria, Eva a fost fortata de imprejurari sa innopteze la Viena chiar in seara de Revelion.(Cristina Ologeanu)

"La toti ni-i greu", de poveste


Povestea LP-ului "La toti ni-i greu" al trupei Desperado este una mai putin obisnuita. Baietii s-au gandit sa faca acest cantec dupa ce au vazut o masina in Cluj pe ale carei placute de inmatriculare se putea citi aceasta maxima. "Chiar daca piesa nu are inca un videoclip si prin urmare nu poate fi vazuta la tv, in concerte a prins foarte bine. De fiecare data cand o interpretam, oamenii din public se ridica in picioare si aplauda. Consider ca dupa «Lenea», acesta este unul dintre cele mai bune si mai populare cantece ale noastre, in conditiile in care este ascultat doar in concerte. Probabil ca dupa ce vom filma si un videoclip va aparea si noul nostru album", ne-a dezvaluit Calin Pop (foto), chitaristul formatiei. (Adrian Vaduva)

×