x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Casey Johnson, logodnica Tilei Tequila, a murit la 30 de ani

Casey Johnson, logodnica Tilei Tequila, a murit la 30 de ani

05 Ian 2010   •   00:00
Casey Johnson, logodnica Tilei Tequila, a murit la 30 de ani

Urma o perioadă liniştită în viaţa Tilei Tequila, în care anunţa că vrea să devină mamă surogat pentru fratele ei, dar şi că s-a logodit. Iubita ei, Casey Johnson, nimeni alta decât moştenitoarea imperiului Johnson & Johnson i-a oferit mult aşteptatul inel. Numai că întreaga fericire i-a fost umbrită de o veste cumplită. Logodnica ei a murit la vârsta de 30 de ani.



Vestea a fost dată chiar de Tila, pe pagina ei de Twitter. „Vă rog, rugaţi-vă pentru fata mea, Casey Johnson. A murit. Vă mulţumesc pentru toată dragostea şi sprijinul vostru, dar voi lipsi ca să fiu cu familia”, a mărturisit prezentatoarea.

Poliţiştii şi pompierii au fost chemaţi la casa femeii în cursul zilei de luni, la ora 11.51, însă nu au mai putut face nimic pentru Johnson.

„Pare să fie o moarte naturală. Nu există nicio urmă că ar fi vorba de o crimă. Se va întocmi un raport toxicologic”, a declarat poliţista Sara Faden.

Casey Johnson, care locuia cu fetiţa ei, Ava, pe care a adoptat-o, era stră-strănepoata fondatorului imperiului farmaceutic şi fiica proprietarului echipei de fotbal american New York Jets, Robert Wood Johnson.

Cunoscută ca lesbiană, Casey a atras de-a lungul timpului atât paparazzii, cât şi necazurile. O ceartă urâtă cu fosta ei iubită, Courtenay Semel, s-a sfârşit cu părul lui Johnson în flăcări, în luna octombrie a anului trecut. În luna noiembrie, a fost arestată pentru că a spart casa unei alte iubite. În decembrie însă era anunţată logodna ei cu Tila. Acum, toate acestea au fost lăsate în urmă, iar pentru Casey Johnson s-a instalat liniştea. Pentru totdeauna.

vdtonline.ro

×
Subiecte în articol: magazin