x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ce FEŢE fac oamenii înainte să strănute GALERIE FOTO

Ce FEŢE fac oamenii înainte să strănute GALERIE FOTO

11 Ian 2013   •   16:55
Ce FEŢE fac oamenii înainte să strănute GALERIE FOTO

Fotograful Ulf Lundin din Suedia a vrut să pozeze momentul în care mai multe persoane se pregătesc să strănute. Imaginile sunt inedite, arătând corpul uman într-un moment în care nu se poate controla.

Strănutul este una dintre cele mai misterioase reacţii ale corpului uman. Potrivit cercetătorilor, acesta este mecanismul nostru de autoapărare în faţa germenilor sau a impurităţilor care ne ating părul din nas. Un lucru este sigur, nu putem să ne controlăm atunci când trebuie să strănutăm şi de fiecare dată reuşim să ne strâmbăm, scrie RTV.NET.

Artistul a imortalizat mai multe persoane fix înainte să strănute. O serie dintre aceste fotografii deosebit de amuzante pot fi văzute mai jos. Cu toate acestea, strănutul înseamnă mai mult decât o fotografie comică.

Se spune că nu ne putem ţine ochii deschişi şi inima se opreşte în timpul strănutului. De curând s-a descoperit că viteza cu care iese aerul din gură atunci când strănutăm este de aproape 65 de kilometri pe oră, şi nu de 160, cum se credea până acum.

Vezi GALERIE FOTO cu imaginile în care oamenii strănută pe RTV.NET.

×
Subiecte în articol: stranut