x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Chelsea, acuzată că ar fi răpit un fotbalist minor

Chelsea, acuzată că ar fi răpit un fotbalist minor

de Corina Andriuta    |    20 Feb 2008   •   00:00
Chelsea, acuzată că ar fi răpit un fotbalist minor

12:24 • Oficiali ai clubului italian Reggina au învinuit Chelsea pentru „răpirea fotbalistului Vincenzo Camilleri care n-a împlinit încă 16 ani”, informează lenta.ru.

Oficiali ai clubului italian Reggina au învinuit Chelsea pentru „răpirea fotbalistului Vincenzo Camilleri care n-a împlinit încă 16 ani”, informează lenta.ru.

 

ATAC. Lillo Foti, preşedintele clubului Reggina, susţine că „reprezentanţii clubului Chelsea l-au răpit pe jucător de la club cu un elicopter care îi aparţine lui Roman Abramovici”, informează tribalfootball.com. Foti a mai spus că Frank Arnesen, director la Chelsea, şi agentul Carlo Jacomuzzi „l-au ademenit pe tânărul jucător cu o sumă mare de bani”. Preşedintele clubului Reggina a spus că reprezentanţii lui Chelsea au dus tratative cu jucătorul şi mama acestuia timp de mai multe zile. “Clubul englez nu avea dreptul să ducă tratative cu minorul Camilleri deoarece acest lucru este interzis de regulile internaţionale”, a spus Foti. Preşedintele Regginei a promis că va depune plângere la UEFA faţă de acţiunile întreprinse de clubul “Chelsea”.

×
Subiecte în articol: magazin chelsea