x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cîştigă Barca lupta cu Real pentru Alexander Hleb!?

Cîştigă Barca lupta cu Real pentru Alexander Hleb!?

de Ovidiu Ciutescu    |    19 Iun 2008   •   00:00
Cîştigă Barca lupta cu Real pentru Alexander Hleb!?

11:51 • FC Barcelona negociază cu Arsenal trecerea lui Alexander Hleb pe Nou Camp. Informaţia a fost confirmată de vicepreşedintele lui FC Barcelona, Marc Ingla. De care mai sunt interesate cluburile Real Madrid şi Inter Milano, informează Sky Sports.

FC Barcelona negociază cu Arsenal trecerea lui Alexander Hleb pe Nou Camp. Informaţia a fost confirmată de vicepreşedintele lui FC Barcelona, Marc Ingla. De care mai sunt interesate cluburile Real Madrid şi Inter Milano, informează Sky Sports.

DISCUŢII. Oficialul Barcelonei a fost prezent la Londra în această săptămînă şi a recunoscut că a negociat transferul lui Hleb la gruparea din Primera Division. Arsenal cere în schimbul jucătorului din Belarus suma de 20 de milioane de euro, în timp ce Barcelona este dispusă să plătească o sumă mai mică. "Negocierile pentru Hleb sînt în desfăşurare, iar el este un jucător care posedă calităţi speciale, dar în cazul în care clubul nu este pregătit să-l vîndă, avem şi alte opţiuni pe listă", a spus Ingla. Vicepreşedintele Barcelonei a explicat că ar prefera ca lotul să fie definitivat pînă la 6 iulie, pentru ca antrenorul Pep Guardiola să ştie pe cine poate conta în sezonul viitor. "Nu ne vom grăbi în legătură cu viitoarele transferuri, chiar dacă există posibilitatea să depăşim data limită. Sperăm să ne ducem la bun sfîrşit întregul plan pentru această vară", a mai explicat Ingla. Agentul lui Hleb, Vicenzo Morabito, a declarat că el ar fi preferat ca jucătorul să se transfere la Inter, dar ştie că antrenorul Jose Mourinho s-a decis deja asupra listei de fotbalişti pe care vrea să-i transfere.

×
Subiecte în articol: magazin