x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cosmin Contra: Aş veni la Poli şi mîine, dar mă scîrbesc scandalurile din Liga 1

Cosmin Contra: Aş veni la Poli şi mîine, dar mă scîrbesc scandalurile din Liga 1

de Ovidiu Ciutescu    |    19 Iun 2008   •   00:00
Cosmin Contra: Aş veni la Poli şi mîine, dar mă scîrbesc scandalurile din Liga 1

13:32 • Aflat la final de contract cu Getafe, Cosmin Contra a declarat pentru Newsin că ar fi onorat să îmbrace din nou tricoul lui Poli Timişoara. Singurul impediment în a da curs ofertei făcute de Marian Iancu îl reprezintă mizeria din fotbalul românesc.

Aflat la final de contract cu Getafe, Cosmin Contra a declarat pentru Newsin că ar fi onorat să îmbrace din nou tricoul lui Poli Timişoara. Singurul impediment în a da curs ofertei făcute de Marian Iancu îl reprezintă mizeria din fotbalul românesc.

RADIOGRAFIE. Internaţionalul român spune că este foarte probabil să rămînă în Primera Division, dar este posibil să evolueze chiar şi în Il Calcio, campionat din care are o ofertă: "Cei de la Getafe mi-au făcut o propunere de prelungire a contractului, voi analiza ce oferte voi avea după ce îmi voi termina vacanţa. Inima îmi spune să revin la Poli, dar ultimele scandaluri din fotbalul românesc mă fac să mă gîndesc foarte bine la acestă posibilitate de a reveni. La Poli aş veni şi mîine să joc, dar este greu să trec de la un campionat liniştit la un campionat cu atâtea scandaluri". Fundaşul echipei naţionale a făcut o analiză la rece a ultimului meci pe care naţionala României l-a susţinut în Grupa C la EURO 2008, cel împotriva Olandei, scor 0-2: "Meciul cu Olanda a reprezentat cea mai slabă evoluţie a noastră de la acest turneu final. La înfrîngerea din meciul cu Olanda au contribuit oboseala, presiunea rezultatului, lipsa experienţei. Toate acestea cumulate au făcut ca naţionala să nu joace clar". „Guriţă” a ţinut să infirme că rezultatul din meciul cu Olanda a făcut ca în înteriorul echipei naţionale să apară tensiuni: "Rezultatul meciului cu Olanda nu a fost un motiv de ceartă între jucători. Presa speculează o dispută între fotbaliştii naţionalei, dar nu este nimic adevărat şi nu are cum să fie. În meciul cu Olanda nu a fost niciun jucător care să iasă în evidenţă, nu a fost niciun jucător mai bun ca altul, iar de alergat am alergat cu toţii, însă am alergat în gol. Noi ne-am dorit calificarea, dar să nu se uite că atunci cînd am întâlnit Franţa şi Olanda noi am alergat dublu faţă de cele două echipe".

×
Subiecte în articol: magazin