x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Craiova / Western in cartierul Brestei

Craiova / Western in cartierul Brestei

de Ovidiu Ciutescu    |    14 Oct 2007   •   00:00
Craiova / Western in cartierul Brestei

Mai mulţi tineri din Craiova s-au impuşcat, sămbătă seară, in cartierul Brestei, chiar in apropierea unui supermarket, unul dintre participanţii de la scandal fiind eliberat in urmă cu o săptămănă de Tribunalul Dolj după ce a fost arestat intr-un alt caz in care s-au folosit arme de foc, informează Mediafax.

Mai mulţi tineri din Craiova s-au impuşcat, sămbătă seară, in cartierul Brestei, chiar in apropierea unui supermarket, unul dintre participanţii de la scandal fiind eliberat in urmă cu o săptămănă de Tribunalul Dolj după ce a fost arestat intr-un alt caz in care s-au folosit arme de foc, informează Mediafax.

RĂFUIALĂ. Cantemir Mitre, unul dintre participanţii la scandalul din cartierul George Enescu in care mai mulţi tineri au tras 17 focuri de armă in direcţia unui tănăr de 17 ani, a fost agresat, sămbătă seară, de doi bărbaţi. Scandalul, iscat a plecat de la un conflict mai vechi, cei doi agresori fiind bătuţi, in urmă cu căteva zile, de nişte prieteni ai lui Cantemir Mitre. Silvian Vipale, zis "Pică", şi Stazian Miclescu, zis "Stăzică", au văzut maşina in care se afla Cantemir Mitre in faţa unui restaurant din Craiova, moment in care cei doi au tras două focuri de armă. Speriat, bărbatul a fugit la un prieten care locuieşte in apropierea supermarketului Billa, din cartierul craiovean Brestei. Pică şi Stăzică au văzut maşina parcată, spărgăndu-i geamurile şi trăgănd alte focuri de armă. "Poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi despre faptul că intr-un cartier al Craiovei a avut loc o altercaţie. Din cercetările efectuare a rezultat că nu sunt victime omeneşti, un autoturism şi uşa unui bloc au fost avariate. S-au tras mai multe focuri dintr-o armă neletală", a declarat subcomisarul Maria Vasile, purtătorul de cuvănt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Victima, Cantemir Mitre, a fost eliberat in urmă cu o săptămănă de Tribunalul Dolj pe motiv că nu există probe suficiente la dosar care să necesite menţinerea sa in arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, după ce a fost identificat şi reţinut de poliţie ca unul dintre participanţii la scandalul din cartierul George Enescu. In urmă cu o lună, un tănăr de 17 ani a fost ţinta mai multor persoane care au tras in direcţia sa 17 focuri de armă.

MODA IMPUŞCĂTURILOR. In ultimele două luni, pe străzile din Craiova au avut loc mai multe scandaluri in care s-au folosit arme de foc. Pe 16 august, in apropierea stadionului "Ion Oblemenco" a izbucnit un conflict intre două clanuri de romi. In scandal s-au tras şi focuri de armă, la faţa locului fiind găsite mai multe tuburi de cartuşe trase, martorii susţinănd că in conflict au fost implicate peste 30 de persoane. Patru zile mai tărziu, la sediul Institutului de Medicină Legală din Craiova a avut loc un nou scandal. Un tănăr din Craiova a fost agresat chiar in incinta IML de mai mulţi indivizi, in conflictul apărut pe holurile instituţiei fiind trase mai multe focuri de armă. Pe 10 septembrie, in cartierul craiovean George Enescu are loc un conflict, mai mulţi tineri trăgănd 17 focuri de armă in direcţia unui tănăr. In urmă cu o săptămănă, un nou scandal izbucneşte intre două clanuri de romi in cartierul Faţa Luncii din Craiova, şase bărbaţi fiind internaţi cu plăgi prin impuşcare şi prin tăiere.

×
Subiecte în articol: magazin craiova armă focuri cartierul arm