x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cristiano Ronaldo: Vreau să plec de la Manchester United

Cristiano Ronaldo: Vreau să plec de la Manchester United

de Ovidiu Ciutescu    |    20 Iun 2008   •   00:00
Cristiano Ronaldo: Vreau să plec de la Manchester United

12:03 • Portugalia a fost eliminată din sferturile de finală ale EURO, dar pe Cristiano Ronaldo îl roade cu totul şi cu totul altceva. La finele meciului, portughezul lui Manchester United a spus că se gîndeşte foarte serios la posibilitatea să se transfere la Real Madrid, informează L'Equipe.

Portugalia a fost eliminată din sferturile de finală ale EURO, dar pe Cristiano Ronaldo îl roade cu totul şi cu totul altceva. La finele meciului, portughezul lui Manchester United a spus că se gîndeşte foarte serios la posibilitatea să se transfere la Real Madrid, informează L'Equipe.

 

UN NOU ÎNCEPUT. "Posibilitatea să plec este mare. Să pot semna cu Real este un vis pentru mine, ar fi un nou drum. Acum, acest lucru nu depinde de mine, iar din acest motiv îmi este greu să spun altceva", a declarat Cristiano Ronaldo. Întrebat dacă ştie despre o posibilă ofertă oficială a lui Real către Manchester, Ronaldo a răspuns: "Poate, nu ştiu. Vom vedea ce se întîmplă în următoarele zile, dacă ajung la o înţelegere. Toată lumea ştie ce vreau". El a mai precizat că în ultimele trei luni a avut o problemă la picior şi trebuie să fie supus unei intervenţii chirurgicale. Atacantul portughez a mai spus că s-a decis asupra dorinţei pe care o are, deşi ştie că este vorba despre o decizie foarte importantă, pentru că oricui îi este greu să plece de la Manchester United. "Nu vreau să ratez această ocazie frumoasă", a mai spus autorul a 42 de goluri în sezonul trecut. Real Madrid este dispus să plătească oricînd 80 de milioane de euro în schimbul jucătorului, care ar avea un salariu anual de 9 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: magazin