x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Curierul 3 / Aveţi un pachet în portbagaj

Curierul 3 / Aveţi un pachet în portbagaj

de Sebastian S. Eduard    |    23 Ian 2009   •   00:00

Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită şi nici un film de succes nu merită îngropat. Dimpotrivă. Dacă eroul nu moare la sfârşitul primei părţi, iar încasările sunt mulţumitoare, atunci orice producţie de succes merită continuată. Aşa stă cazul şi cu filmul "Curierul 3", din acest week-end prezent în sălile de cinema din România.



Transportatorul. Frank Martin (Jason Statham) îşi pune din nou mănuşile de şofer profesionist pentru a o "transporta" pe Valentina (Natalya Rudakova), fiica răpită a unui oficial ucrainean, de la Marsilia la Odessa. Pe drum, Frank va trebui să se ocupe de niscaiva tipi care vor să împiedice livrarea în siguranţă a Valentinei, dar nu aceştia sunt problema principală a curierului, ci sentimentele, dom’le!

În final, o recomandare: copii, nu încercaţi asta acasă!



Richard Nixon, după 32 de ani

În vara anului 1977, seria de interviuri luate de celebrul David Frost lui Richard Nixon a atras cea mai mare audienţă a unui program de ştiri din istoria televiziunii americane. Peste 45 de milioane de spectatori au asistat la meciul de box verbal între Frost şi Nixon, meci care a continuat patru seri la rând. După istoria de acum 32 de ani s-a făcut un film. Regizat de Ron Howard, cu Frank Langella şi Michael Sheen în rolurile principale, filmul "Frost/Nixon" intră din acest week-end în cinematografe.


DVD HOME

REGELE SCORPION. Aflaţi cum a început legenda Regelui Scorpion! După ce tânărul Mathayus îşi vede tatăl ucis de mâna regelui (Randy Couture, câştigătorul Campionatului de Lupte Supreme), eforturile lui de a se răzbuna îl trasformă în cel mai de temut războinic al lumii antice. Regizorul care a realizat "Resident Evil: Extinction" şi "Highlander" vă prezintă un film eroic, de aventură, plin de acţiuni năucitoare şi efecte vizuale uimitoare, care vă vor ţine cu sufletul la gură!

An: 2002
Gen: aventuri
Cu: Dwaine Johnson, Kelly Hu
Regie: Chuck Rusell

INAMICUL STATULUI. Unul dintre marii preferaţi ai Hollywood-ului, Will Smith joacă alături de Gene Hackman, de două ori premiat cu Oscar, într-un thriller plin de suspans în care acţiunea non-stop se întâlneşte cu tehnologia de înaltă performanţă. Robert Clayton Dean (Smith) este un avocat de succes în Washington D.C. Fără să ştie, el primeşte un material video care stabileşte legătura între un înalt oficial al Agenţiei Naţionale de Securitate şi o crimă cu raţiuni politice. Brusc, fiecare aspect al vieţii cândva normale a lui Dean devine ţinta unei echipe ucigaşe, alcătuite din agenţi operaţionali ai Agenţiei, care lansează o campanie neobosită, susţinută de dispozitive de înaltă tehnologie, pentru a-l discredita şi a recupera dovada incriminatorie. Pregătiţi-vă pentru o acţiune explozivă, căci pentru Dean începe o cursă disperată, în încercarea de a-şi recupera viaţa şi a-şi dovedi nevinovăţia... înainte să fie prea târziu!

An: 1988
Gen: thriller politic
Cu: Will Smith, Gene Hackman
Regie: Tony Scott

×
Subiecte în articol: film