x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Deci

Deci

de Sebastian S. Eduard    |    27 Noi 2009   •   00:00

Candidaţilor care au obţinut mai puţine voturi decât semnături de înscriere (200.000 spune legea) nu le-aş mai da voie să candideze cu altă ocazie. Ca să scutim pădurile de tot felul de descreieraţi care cred că dacă sunt preşedinţi de bloc sau foşti preşedinţi de CAP pot să ajungă şi la Cotroceni.

Apoi, dictator cum sunt, cred că nu toţi românii din străinătate ar trebui să aibă drept de vot. Ştiu cum stă treaba cu cetăţenia, dar dacă te afli de şase ani la New York şi mai treci prin ţară o dată la două Crăciunuri nu înseamnă că trăieşti în aceeaşi cameră cu descreieraţii ăştia care vor "să te facă" la televizor. Dacă eşti în excursie - da. Dacă te aflii la studii - OK. Dar dacă vrei să îţi găseşti fericirea în alte ţări (şi chiar sper să ţi-o găseşti şi te invidiez sincer pentru asta) - ce-ţi mai pasă de azilul de nebuni de aici? Crezi că România de pe internet este cea reală?

Şi încă ceva: nu aş permite difuzarea de sondaje pe nici un fel de mediu, nici pe tv, nici pe net, până la închiderea ultimei urne pe Coasta de Vest a Statelor Unite. Dacă e să fim corecţi, să fim până la capăt.
Părerea mea.

×
Subiecte în articol: parerea mea