x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Disturbatorul tv se retrage

Disturbatorul tv se retrage

de Carmen Plesa    |    13 Oct 2009   •   00:00
Disturbatorul tv se retrage

Jurnaliştii italieni pot răsufla uşuraţi: Gabriele Paolini, spaima oricărei transmisiuni în direct, a anunţat că se va retrage din activitatea sa de „disturbator tv”.



Ajuns la 35 de ani şi la un record de aproape 20.000 de sabotaje ale transmisiunilor în direct, italianul a anunţat că se va retrage din activitate. Şi îi va asigura de asta astăzi şi pe judecătorii de la Tribunalul din Roma, unde este subiectul unui proces intentat de RAI şi Mediaset.

Paolini este celebru în Italia pentru obiceiul său de a „interveni" în timpul transmisiunilor în direct, punând coarne jurnaliştilor, afişând pancarte sau insultând diverşi politicieni. De multe ori, Paolini a expus în timpul transmisiunilor şi prezervative, fiind cunoscut şi ca „profetul prezervativului". El şi-a început „misiunea" după ce un prieten de-al său a murit de SIDA, contactată ca urmare a unui act sexual neprotejat.

În 1995, a ascuns un prezervativ într-o petiţie, pe care i-a înmânat-o Papei Ioan Paual al II lea, într-o biserică din Roma.A fost condamnat la 5 luni de închisoare, pentru ofense aduse Papei şi primului minitru italian, în timpul unei emisiuni în direct.

De multe ori, jurnaliştii au fost nevoiţi să-şi întrerupă transmisiunile, din cauza lui Paolini, iar un reporter al RAI chiar şi-a pierdut răbdarea şi l-a lovit.



×
Subiecte în articol: lumea