x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dumitru Costin: Fiorentina l-a lucrat pe Adrian Mutu. Nu e prima dată, au făcut-o şi în iarnă!

Dumitru Costin: Fiorentina l-a lucrat pe Adrian Mutu. Nu e prima dată, au făcut-o şi în iarnă!

de Ovidiu Ciutescu    |    24 Iun 2008   •   00:00
Dumitru Costin: Fiorentina l-a lucrat pe Adrian Mutu. Nu e prima dată, au făcut-o şi în iarnă!

11:30 • Datoria ipotetică pe care Adrian Mutu o are către Chelsea, evoluţia slabă pe care atacantul a avut-o la europene şi negocierile salariale dintre român şi Fiorentina par să aibă în spate aceeaşi sursă: AC Fiorentina! Ipoteza este susţinută puternic de către Dumitru Costin, preşedintele AFAN.

Datoria ipotetică pe care Adrian Mutu o are către Chelsea, evoluţia slabă pe care atacantul a avut-o la europene şi negocierile salariale dintre român şi Fiorentina par să aibă în spate aceeaşi sursă: AC Fiorentina! Ipoteza este susţinută puternic de către Dumitru Costin, preşedintele AFAN.

ATAC MIZERABIL. Ştirea conform căreia aAdraiun Mutu ar avea de achitat o datorie de 12 milioane de euro către Chelsea este falsă. FIFA n-a dat niciun verdict în acest caz, afirmă preşedintele AFAN, Dumitru Costin, susţinut de corespondentul Associated Press în România, Alison Mutler, citat de Realitatea TV. Informaţia care arăta că Mutu trebuie să-şi dea toată averea englezilor pentru afacerea "Cocaina" a fost postată chiar pe site-ul grupării toscane. Corespondentul agenţiei Associated Press în România a descoperit că, de fapt, nu există nicio decizie a FIFA în cazul lui Mutu. Preşedintele AFAN, Dumitru Costin a infirmat şi el că FIFA ar fi dat un astfel de verdict şi este convins că Mutu a fost lucrat chiar de propriul club. Italienii ar fi vrut să pună astfel presiune pe Mutu pentru semnarea prelungirii contractului. "Fiorentina l-a lucrat. Nu e prima dată, au făcut-o şi în iarnă. Deci e a doua oară cînd pleacă de la ei o asfel de informaţie. Vor să pună presiune pe el, în ideea că 'dacă o să prizi un contract mai mare la o altă echipă atunci Chelsea e cu ochii pe tine şi o să îţi ia banii. Aşa că mai bine rămâi la noi în ogradă şi ne înţelegem noi", a declarat Dumitru Costin pentru Realitatea TV.

×
Subiecte în articol: magazin mutu dumitru costin