x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Duzina murdara si alte tampenii

Duzina murdara si alte tampenii

17 Feb 2006   •   00:00
Duzina murdara si alte tampenii
FILM
O noua comedie cu Steve Martin pe ecrane

Dupa succesul rasunator al filmului "Cheaper By The Dozen"/ "Cu duzina e mai ieftin!", nu e de mirare ca Twentieth Century Fox a dorit sa realizeze o continuare. Astfel, familia Baker se intoarce… cu forte noi! Cel mai iubit film de familie american a ajuns la editia a doua. De data aceasta, membrii familiei Baker se vor razboi cu cei ai familiei Muraugh. Intreaga echipa precedenta este prezenta...

RAZBOIUL. In "Cheaper By The Dozen 2"/ "Cu duzina e mai ieftin - Razboiul tatilor", Tom si Kate Baker sufera de ceea ce am putea numi "sindromul cuibului gol", intrucat unii dintre copiii lor au parasit deja casa parinteasca, mergand pe drumul propriu. Astfel, Nora este maritata, insarcinata si are de gand sa se mute la Houston; Lorraine a terminat liceul si pleaca la New York pentru a face un stagiu in lumea modei, iar Charlie isi castiga singur existenta ca mecanic, planuind si el sa plece curand din oras. Initial, Tom se impotriveste, ideea de a-si vedea copiii plecand neconvenindu-i deloc. Realizatorii au exploatat aceasta tema, centrand povestea pe ideea acceptarii acestei situatii ca fiind un fapt firesc, natural, dar evidentiind si greutatea cu care parintii isi lasa copiii "sa zboare din cuibul parintesc".

VACANTA. In ideea de a-si reuni familia pentru ultima data in plen, Tom organizeaza o vacanta intr-o statiune de pe malul lacului Winnetka, in Wisconsin. Din pacate, vacanta le este perturbata de prezenta familiei Murtaugh, reinviind vechile diferende dintre Tom si Jimmy Murtaugh. Lupta dintre ei are la baza diferenta de stil parental - Tom si Kate Baker si-au crescut copiii permitandu-le sa-si manifeste indepenta. Familia Murtaugh, din contra, a exercitat un control strict asupra copiilor lor. "Lupta dintre Tom si Jimmy se desfasoara la nivelul filosofiei de viata, iar in final amandoi realizeaza ca au ce invata unul de la celalalt", explica scenaristul Sam Harper.

  • Titlul: "Cheaper By The Dozen 2"
  • Regia: Adam Shankman
  • Cu: Steve Martin, Bonnie Hunt, Hilary Duff, Tom Welling si Piper Perabo
  • Durata: 94 de minute
  • VIDEO & DVD

    JAMES DEAN: PURUREA TANAR


    A avut o cariera scurta. A lasat o mostenire nemuritoare. In doar trei roluri principale, James Dean a devenit o emblema. Acum, ceea ce a lasat in urma straluceste chiar mai puternic, gratie acestui film, ce contine imagini nou-noute din interpretarile tv ale lui Dean. Michael J. Sheridan regizeaza si Martin Sheen povesteste acest documentar revelator, prezentat la Festivalul de Film de la Cannes din 2005.

    UN WEEKEND DE COSMAR


    Chevy Chase, Demi Moore, John Candy si Dan Aykroyd sunt protagonistii acestei comedii nebune (scrisa si regizata de Aykroyd). Bine ati venit in Valkenvania, Zona Crepusculara a capcanelor vitezei. O intoarcere pe un drum gresit catre New Jersey si vrajitorul bursier Chase impreuna cu avocata de investitii Moore au ajuns in iad. O mica incalcare a regulilor de circulatie si sunt acuzati de cel mai bun procuror al Valkenvaniei...

    BINE ATI VENIT IN SIN CITY


    Acest oras atrage banditii, coruptii si suferinzii. Unii il numesc intunecat. Dur. Pe de alta parte, altii il numesc "casa". Politisti necinstiti. Femei sexy. Gardieni disperati. Unii cauta razbunarea. Altii salvarea. Apoi, mai sunt si cei care spera la putin din amandoua. Un univers al unor eroi neverosimili si apatici care se straduiesc totusi sa faca ceea ce trebuie intr-un oras indiferent. Povestile lor - socante, tensionate si mistuitoare - sunt aduse in prim-plan intr-un film regizat de Frank Miller si Robert Rodriguez.
    ×