x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun EURO 2008 / Fiica lui Boulahrouz a murit la cîteva ore de la naştere

EURO 2008 / Fiica lui Boulahrouz a murit la cîteva ore de la naştere

de Ovidiu Ciutescu    |    19 Iun 2008   •   00:00
EURO 2008 / Fiica lui Boulahrouz a murit la cîteva ore de la naştere

14:17 • Fiica fotbalistului olandez Khalid Boulahrouz, Anissa, care s-a născut prematur, miercuri seară, la un spital din Lausanne, a decedat la doar cîteva ore din motive care nu au fost date publicităţii, a anunţat, joi, Federaţia Olandeză de Fotbal.

Fiica fotbalistului olandez Khalid Boulahrouz, Anissa, care s-a născut prematur, miercuri seară, la un spital din Lausanne, a decedat la doar cîteva ore din motive care nu au fost date publicităţii, a anunţat, joi, Federaţia Olandeză de Fotbal.

DOLIU. Fundaşul olandez Khalid Boulahrouz a părăsit, miercuri seară, cantonamentul naţionalei, la o zi după ce evoluase în meciul cu Romînia, din cauza unei probleme familiale. Federaţia Olandeză de Fotbal nu a oferit detalii în legătură cu motivul pentru care jucătorul a părăsit cantonamentul echipei naţionale, dar presa olandeză a pus plecarea fundaşului pe seama problemelor medicale ale prietenei fotbalistului, care era însărcinată. Mai mult, jurnaliştii olandezi au afirmat că membri ai poliţiei şi ai staff-ului naţionalei l-au însoţit pe fotbalist la un spital din Lausanne. Olanda va susţine următorul meci de la Campionatul European sîmbătă, la Basel, împotriva Rusiei, în sferturile de finală ale competiţiei.

×
Subiecte în articol: magazin