x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun EURO 2008 / Jens Lehmann nu se gîndeşte la retragere

EURO 2008 / Jens Lehmann nu se gîndeşte la retragere

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Iun 2008   •   00:00
EURO 2008 / Jens Lehmann nu se gîndeşte la retragere

11:20 • Jens Lehmann, 38 de ani, spunecă se va mai gîndi după Campionatul European asupra datei în care se va retrage din activitate: "Acum mă concentrez asupra meciului de miercuri cu Turcia. După aceasta, dacă ne vom califica în finala, nu cred că voi anunţa imediat că am luat o decizie. Nu mă presează timpul".

Jens Lehmann, 38 de ani, spunecă se va mai gîndi după Campionatul European asupra datei în care se va retrage din activitate: "Acum mă concentrez asupra meciului de miercuri cu Turcia. După aceasta, dacă ne vom califica în finala, nu cred că voi anunţa imediat că am luat o decizie. Nu mă presează timpul".

LONGEVITATE. Portarul a fost selecţionat de 59 de ori în naţionala Germaniei, iar în ultimele cinci sezoane a evoluat la Arsenal, iar din sezonul viitor va juca la Stuttgart, unde a semnat un contract valabil pentru un an. După ce a ajuns la o înţelegere a lăsat să se înţeleagă că după Campionatul European va renunţa la echipa naţională a Germaniei. Fostul său rival, Oliver Kahn, s-a retras din prima reprezentativă după Campionatul Mondial din 2006. În cazul retragerii lui Lehmann, portarul naţionalei Germaniei va fi ales între Rene Adler şi Robert Enke, ambii reţinuţi în lotul pentru EURO 2008.

×
Subiecte în articol: magazin