x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun EURO 2008 / Politică şi fotbal pe axa Germania – Portugalia la Summitul UE

EURO 2008 / Politică şi fotbal pe axa Germania – Portugalia la Summitul UE

de Ovidiu Ciutescu    |    20 Iun 2008   •   00:00
EURO 2008 / Politică şi fotbal pe axa Germania – Portugalia la Summitul UE

11:31 • Preşedintele Comisiei Europene, portughezul Jose Manuel Barroso, şi cancelarul german Agela Merkel au trepidat în timpul disputei fotbalistice dintre Germania şi Portugalia. Cei doi au ieşit frecvent de la consfătuirea din cadrul Summitului de la Bruxelles pentru a urmări secvenţe din meci.

Preşedintele Comisiei Europene, portughezul Jose Manuel Barroso, şi cancelarul german Agela Merkel au trepidat în timpul disputei fotbalistice dintre Germania şi Portugalia. Cei doi au ieşit frecvent de la consfătuirea din cadrul Summitului de la Bruxelles pentru a urmări secvenţe din meci.

SENTIMENTE. Angela Merkel a mărturisit că a urmărit o parte a meciului dintre Germania şi Portugalia din cadrul Campionatului European de fotbal, în urma căruia „panzerele”s-au calificat în semifinale,în pofida faptului că la ora desfăşurării partidei participa la summitul UE de la Bruxelles: "Nu am putut urmări decît pînă la primul primul gol. După aceea m-am dus foarte motivată la dineul şefilor de stat şi de guvern", citează AFP. Merkel a mărturisit că s-a întors în faţa micului ecran în ultimele minute ale partidei şi că s-a "entuziasmat, ca toată lumea", atunci cînd a văzut că echipa Germaniei a cîştigat cu 3 - 2, eliminînd Portugalia. Cancelarul a vorbit despre o "performanţă senzaţională". Fost jucător de fotbal, preşedintele Comisiei Europene, portughezul Jose Manuel Barroso, a "felicitat germanii" la încheierea reuniunii de la Bruxelles.

×
Subiecte în articol: magazin