x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun EURO 2008 / Raymond Domenech pare relaxat. Demiterea nu-l apasă pe umeri

EURO 2008 / Raymond Domenech pare relaxat. Demiterea nu-l apasă pe umeri

de Ovidiu Ciutescu    |    17 Iun 2008   •   00:00
EURO 2008 / Raymond Domenech pare relaxat. Demiterea nu-l apasă pe umeri

11:20 • Jean-Pierre Escalettes, preşedintele Federaţiei Europene de Fotbal, a afirmat că selecţionerul Raymond Domenech nu riscă să fie demis în cazul în care echipa nu se va califica în sferturi, dar afirmă că nu ştie care va fi decizia antrenorului după EURO 2008, informează Le Monde.

Jean-Pierre Escalettes, preşedintele Federaţiei Europene de Fotbal, a afirmat că selecţionerul Raymond Domenech nu riscă să fie demis în cazul în care echipa nu se va califica în sferturi, dar afirmă că nu ştie care va fi decizia antrenorului după EURO 2008, informează Le Monde.

SUSŢINERE. "FFF nu este o monarhie. Vom analiza situaţia împreună cu membrii Consiliului federal şi vom discuta cu Raymond. El este membru în direcţia tehnică naţională şi poate rămîne acolo pînă cînd vrea să se retragă. Are un contract, acela de selecţioner, dar cel mai uşor este să discuţi după o campanie victorioasă. În ceea ce mă priveşte, eu îl susţin pe Domenech pînă la final, suntem o echipă. Eu nu sunt un om fără onoare şi să-i spun 'Raymond, demisia!'. Vreau să rămînă în funcţie pînă în 2010, dar adevărul este că alţi factori pot fi luaţi în considerare", a susţinut Jean-Pierre Escalettes. Acesta a afirmat că nu este îngrijorat de izolarea echipei naţionale în cantonament, din cauza căreia Federaţia a primit şi o scrisoare de avertizare din partea UEFA: "Raymond Domenech are o personalitate puternică. Cred că trebuie să găsească echilibrul între deschidere şi concentrare. Vreau mai multă disponibilitate faţă de public din partea lui. UEFA ne-a reproşat că am schimbat terenul de antrenament fără să anunţăm. Este adevărat, nu am fost corecţi. În meciul cu România am fost disperat, nu am arătat nimic, iar contra Olandei am văzut o echipă inventivă, care şi-a creat ocazii. Turneul nu este încă terminat. În cazul unui eşec total, vom porni pe drumul unei alte provocări, Campionatul Mondial din 2010".

×
Subiecte în articol: magazin