x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Extratereştrii

Extratereştrii

14 Noi 2008   •   00:00

Costi Ioniţă s-a numărat printre marţienii care au aterizat la petrecerea cu temă intergalactică din Turabo Society Club, pusă la cale joi, 6 noiembrie, cu ocazia celor cinci ani tereştri împliniţi de Kiss Fm şi doi de Kiss TV.



Nu de alta, dar cel mai bun prieten al maneliştilor a fost o apariţie cu adevărat surprinzătoare în aceeaşi galaxie în care s-au aflat şi cârcotaşii Huidu şi Găinuşă, cei mai aprigi critici ai compozitorului cântăreţ. Printre vedetele care s-au jucat de-a extratereştrii pentru o noapte s-au numărat Cătălin Dezbrăcatu, Amalia şi Ilie Năstase, Mihai şi Florin de la Hi-Q, Anda Adam etc. (R.G.)

007 în aer

James Bond a sosit şi în România, pe ecranele noului cinematograf digital din Bucureşti. Avanpremiera filmului "Quantum of Solace" a fost însă lovită de ghinion, invitaţii neputând urmări finalul peliculei din motive de securitate, întrucât casa distribuitoare a introdus un cod care a expirat când acţiunea era în toi.

Monica Columbeanu, la o cafea cu Daniel Buzdugan

Soţia lui Irinel Columbeanu a ieşit în oraş joi, 6 noiembrie, ca să savureze una dintre cele peste 50 de tipuri de cafea oferite de o nouă cafenea de fiţe de pe Dorobanţi, alături de Daniel Buzdugan, amfitrionul evenimentului. La inaugurare s-au înghesuit nu mai puţin de 150 de persoane, printre care membrii formaţiei Mandinga, Gianina Corondan, Nico, Zoli şi Naşu’ de la Sistem.

×
Subiecte în articol: party time