x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Extratereştrii la Moscova

Extratereştrii la Moscova

11 Oct 2009   •   00:00

Un halo misterios, superb a apărut pe cerul Moscovei, făcându-i pe locuitorii capitalei Rusiei să se gândească mai în glumă mai în serios la un "Independence Day".

Inelul luminos de pe cerul Moscovei a fost filmat cu camere video de mulţi localnici amatori, uimiţi de ceea ce vedeau, iar un expert în fenomene extraterestre a descris imaginile ca fiind un "pur mister", scrie The Sun. Cercul de lumină din nori părea o scenă din producţia hollywoodiană din 1996, "Independence Day", în care extratereştrii încercau să distrugă Pământul cu nave circulare, din care proiectau lasere extrem de puternice. Fenomenul s-a petrecut miercuri, iar imaginile au fost postate pe YouTube, având până acum peste 100.000 de vizualizări.

TEORII
Tot pe Internet au apărut diferite comentarii, teorii şi speculţii. Unii sunt de părere că a fost un fenomen extaterestru, alţii că ar fi vorba despre o nouă armă "meteorologică" testată de ruşi, în timp ce alţii susţin că ar fi un semn că s-ar apropia sfârşitul lumii. Meteorologii au fost singurii care au respins orice teorie supranaturală, explicând că acel halo cu lumină bizară a fost un efect optic, creat de fronturi atmosferice, în timp de Soarele se afla la Vest.

"Este un pur efect optic, chiar dacă este impresionant", a spus un purtător de cuvânt al Biroului de Meteorologie din Moscova, adăugând că dacă imaginea e privită "mai de-aproape, se vede clar cum razele Soarelui străpung norii şi, cel mai probabil, Soarele apunea când a fost filmată imaginea".


×
Subiecte în articol: video lumea extraterestri