x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Facebook lansează „Mentions” - aplicaţia prin care vedetele comunică mai uşor cu fanii

Facebook lansează „Mentions” - aplicaţia prin care vedetele comunică mai uşor cu fanii

de Alina-Elena Vasiliu    |    18 Iul 2014   •   18:46
Facebook lansează „Mentions” - aplicaţia prin care vedetele comunică mai uşor cu fanii
Sursa foto: Facebook lansează „Mentions” - aplicaţia prin care vedetele comunică mai uşor cu fanii

Facebook a lansat o aplicaţie destinată exclusiv celebrităţilor, scrie lefigaro.fr. Aplicaţia „Mentions” urmăreşte să faciliteze modul în care vedetele rămân în contact cu fanii lor şi să le arate acestora ce se spune despre ele pe Facebook.

Momentan, aplicaţia este disponibilă numai vedetelor care deţin conturi de Facebook, verificate din Statele Unite ale Americii şi care folosesc sistemul de operare iOS. Inventatorii acestei aplicaţii au plecat de la ideea că celebrităţile comunică foarte mult cu fanii lor şi că ar avea nevoie de o modalitate care să le simplifice contactul cu publicul.

Printre primii utilizatori, se numără Mariah Carey şi Whoopi Goldberg. Mariah Carey, spre exemplu, spune că, mulţumită acestei aplicaţii, poate vedea cine vorbeşte despre ea într-o postare – dacă aceasta este setată să apară public - şi îi poate răspunde fanului respectiv, care a menţionat-o pe Facebook.

În plus, vedetele pot participa la sesiuni de întrebări şi răspunsuri cu admiratorii lor. La toate acestea, se adaugă şi un sistem simplificat de afişare a notificărilor, ţinând cont că vedetele primesc mai multe mesaje şi notificări decât orice alt utilizator obişnuit.

 

×