x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun FC Porto a pus ochii pe rapidistul Săpunaru

FC Porto a pus ochii pe rapidistul Săpunaru

de Ovidiu Ciutescu    |    24 Iun 2008   •   00:00
FC Porto a pus ochii pe rapidistul Săpunaru
Sursa foto: GSP/

12:40 • Cristian Săpunaru se află în vizorul campioanei Portugaliei, FC Porto, care ar avea mai multe modalităţi de a-l achiziţiona, printre care şi un schimb cu Joao Paulo, susţine cotidianul lusitan A Bola.

Cristian Săpunaru se află în vizorul campioanei Portugaliei, FC Porto, care ar avea mai multe modalităţi de a-l achiziţiona, printre care şi un schimb cu Joao Paulo, susţine cotidianul lusitan A Bola.

INTERES. Conform A Bola, jucătorul de 24 de ani a fost monitorizat atent de clubul lusitan: "Săpunaru este unul dintre jucătorii pe care FC Porto îi are în vedere. Negocierile dintre cele două cluburi ar putea implica mai multe aspecte, printre care şi cedarea fundaşului stânga Joao Paulo, unul dintre fotbaliştii lui FC Porto pe care Peseiro îi doreşte la noul său club". Publicaţia portugheză continuă citînd surse din interiorul clubului Rapid: "Săpunaru are mari şanse să ajungă pe Dragao, deoarece este un jucător cu o serie de calităţi şi caracteristici care îl recomandă pentru a ajunge la FC Porto. Cu toate acestea, oficialii campioanei mai au în atenţie şi alţi jucători pe acel post, argentinianul Marcos Angeleri, de la Estudiantes, şi marocanul Michel Chretian, de la Nancy".

×
Subiecte în articol: magazin