x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fiica lui Billy Joel a încercat să se sinucidă

Fiica lui Billy Joel a încercat să se sinucidă

06 Dec 2009   •   00:00
Fiica lui Billy Joel a încercat să se sinucidă

Alexa Ray Joel, fiica celebrului cântăreţ american Billy Joel, a fost internată, ieri, într-un spital din New York. "În prezent se află sub supraveghere medicală. Asta este tot ce putem declara în acest moment", a declarat Claire Mercuri, purtătorul de cuvânt al artistului.



Alexa Ray este singurul copil al autorului piesei "Piano Man". Reporterii New York Times au anunţat, citând oficiali ai poliţiei, că Alexa Ray Joel a fost spitalizată într-o clinică din Manhattan pentru că ar fi înghiţit o cantitate mare de medicamente, după ce s-a despărţit de iubitul său.

Tânăra se va recupera, a declarat, sâmbătă noaptea, artistul Billy Joel pentru publicaţia Newsday, citată de Mediafax.

Alexa Ray Joel, în vârstă de 23 de ani, este fiica lui Billy Joel şi a fostului top model Christie Brinkley.

Billy Joel, în vârstă de 60 de ani, este al şaselea în clasamentul celor mai bine vânduţi muzicieni din Statele Unite, potrivit Recording Industry Association of America (RIAA). Joel avut hituri în Top 10 în fiecare dintre deceniile '70, '80, '90, a vândut peste 150 de milioane de discuri în lumea întreagă şi a câştigat de şase ori premiul Grammy. A fost inclus în Songwriter's Hall of Fame (1992) şi în Rock and Roll Hall of Fame (1999).

×
Subiecte în articol: magazin