x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Film - Aventuri cu ala micu’

Film - Aventuri cu ala micu’

08 Sep 2006   •   00:00
Film  -  Aventuri cu ala micu’

... sau ce se intampla cand adopti piticii de pe creier

... sau ce se intampla cand adopti piticii de pe creier

In aceasta comedie, problemele mari vin in pachete mici. Darryl Edwards (Shawn Wayans) este un tip atat de nerabdator sa devina tata incat confunda un criminal urmarit de politie, de statura foarte mica, semanand cu un copil, Calvin Sims (Marlon Wayans), cu un copilas abandonat, pe care decide sa-l adopte... El si sotia lui iau "copilul" in casa in vreme ce partenerul hotului, Percy P. (Tracy Morgan), incearca sa-l ajute pe pitic sa recupereze un diamant furat.

DISTRIBUTIE. Inca de la inceput, singurii actori care au fost luati in considerare pentru a-l interpreta pe "ala micu’" au fost fratii Marlon Wayans si Damon Wayans. "Marlon, Damon si Jim Carrey sunt singurii trei actori care ar putea sa duca la bun sfarsit asa ceva", spune regizorul Keenen Ivory Wayans. "Sunt singurii cu acest gen de talent. Calvin este ca un personaj de desen animat, dar nu poti sa il tratezi ca atare. Sincer, Marlon este atat de bun in rol, incat nu se confunda cu un desen animat. Te relationezi la el ca la o fiinta umana."

EFECTE SPECIALE. Din punct de vedere logistic, realizatorii stiau ca va fi o provocare sa il transforme pe actorul Marlon Wayans, inalt de 1,88 m, intr-un personaj care masoara numai 80 cm. "Ceea ce insemna ca vom face o comedie care este, de fapt, un film cu efecte speciale", spune producatorul Rick Alvarez. Era cam complicat. In final, s-a decis ca se va gasi o persoana mica de inaltime la care se va atasa capul lui Marlon.

VIDEO & DVD
HUDSON HAWK. Bruce Willis joaca rolul lui Eddie "Soimul" Hawkins, cel mai faimos spargator din lume, care, dupa 10 ani in inchisoare, este gata sa se indrepte. Dar nu va fi usor pentru Hawk. Mafia si CIA au facut o conspiratie sa-l santajeze pe Eddie si pe partenerul sau (Aiello) sa fure trei capodopere ale lui Da Vinci din cel mai bine pazit muzeu din lume. Simplu, nu? GRESIT! In timp ce incearca sa sa fure lucrurile, Hawks se indragosteste de o frumoasa, dar ciudata calugarita (MacDowell) si este urmarit fara indurare de lacoma si puternica Minerva si de Darwin Mayflower, care doresc capodoperele pentru ei ca o parte a conspiratiei lor ciudate de a ruina economia lumii.

COLOR ME KUBRICK. Povestea reala a unui barbat care si-a facut loc in inalta societate din Londra, pretinzand ca este singuraticul regizor Stanley Kubrick, bazata pe evenimentele care au avut loc in timpul filmarilor ultimului film a lui Kubrick, "Eyes Wide Shut", in Londra in 1998-1999. Un barbat pretinzand a fi legendarul regizor, in ciuda faptului ca nu stia aproape nimic despre munca lui si nu semana deloc cu el, ajunge la multe petreceri exclusiviste din oras, in restaurante si cluburi private, profitand de naivitatea victimelor sale. Filmul vorbeste despre defectele oamenilor obisnuiti, despre obsesia omului modern legata de celebritate, dar si despre viata imaginara si hilaritatea inselaciunii.
×