x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fotografii recuperate dintr-o cameră care a stat un an pe fundul oceanului

Fotografii recuperate dintr-o cameră care a stat un an pe fundul oceanului

29 Noi 2011   •   11:40
Fotografii recuperate dintr-o cameră care a stat un an pe fundul oceanului

O camera foto Canon EOS 1000D a fost descoperita pe fundul oceanului, pe coasta Canadei, de fotograful amator Markus Thompson, care facea scufundari in zona. In mod surprinzator, cand acesta a verificat cardul de memorie, a reusit sa recupereze 50 de fotografii. Acestea fusesera facute in august, 2010.

Pentru a gasi posesorul aparatului si al fotografiilor, Thompson a apelat la retelele de socializare. Acesta a postat fotografii cu aparatul pe Google+, alaturi de fotografiile recuperate de pe cardul de memorie.

"Cele aproximativ 50 de fotografii sunt facute in timpul unei vacante de familie si al unei competitii. Daca stiti un pompier din British Columbia a carui echipa a castigat competitia regionala a pompierilor, care are o frumoasa sotie si (acum) o fetita de doi ani, dati-mi de stire. Mi-ar placea sa-i returnez fotografiile din vancanta", a scris Thompson.

Anuntul s-a raspandit rapid pe retelele de socializare. O parte dintre fotografii au fost facute la o competitie a pompierilor, proprietarul camerei facand aparent parte din echipa castigatoare.

Dupa ce fetele din fotografiile recuperate au fost comparate cu cele ale site-urilor brigazilor de pompieri din zona, proprietarul camerei a fost identificat.

Acesta a dorit insa sa ramana anonim. Cel mai probabil, pompierul scapase camera peste bord, in timpul unei croaziere.

×