x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gâlceava obezelor. Vrei să vezi cât de grasă pot deveni? (VIDEO)

Gâlceava obezelor. Vrei să vezi cât de grasă pot deveni? (VIDEO)

03 Sep 2011   •   16:48
Gâlceava obezelor. Vrei să vezi cât de grasă pot deveni? (VIDEO)

Desi societatea americana este bombardata in mod sistematic cu indemnuri din partea celor responsabililor cu sanatatea publica privind consumul alimentar cu moderatie si o conduita mai putin sedentara, o tanara din Arizona "n-are urechi sa vada, n-are ochi sa auda"... are doar gura, sa manance!

Visul american, intrupat in mintea femeii de 32 de ani, a capatat nuante de cosmar, pentru unii. Susanne Eman cantareste 330 de kilograme si si-a pus in cap sa devina cea mai grasa femeie din lume, urmarind sa obtina ratificarea celor de la Guinness Book, dupa ce precedenta detinatoarea titlului, Rosalie Bradford - 544 de kilograme, s-a retras din competitie, doar din cauza decesului sau!

Telurile lui Susan se cuantifica in masa corporala. Primul hop este spulberarea recordul de greutate al predecesoarei sale, undeva pe la 725 de kilograme, iar laurii in va primi cu gratie doar in momentul in care fisa sa medicala va inregistra in dreptul greutatii modesta cifra unu, fiind vorba de tone.

Una dintre contracandidatele sale, Donna Simpson, a ripostat de la inaltimea rangului care o certifica drept cea mai grasa femeie din lume care a nascut, desi evenimentul n-a fost prea fericit pentru echipa medicala care a asistat-o, 30 de medici transpirand la cezariana cu pricina, petrecuta in 2007.

Donna, care tocmai declarase public ca urmeaza sa treaca la o dieta severa, suspecteaza ca impotriva sa se produce un marsav complot care vizeaza detronarea sa, ex-managerul sau fiind principalul vinovat. "Comparata cu mine, e ca o Lady Goo Goo pe langa Lady Gaga", spune suveran Donna precizand ca ar fi luat in considerare o contracandidata serioasa daca aceasta s-ar fi facut remarcata in comunitatea barbatilor topiti dupa farmecele persoanelor supraponderale, cum Susan n-are sarm acolo...


In secolul al XV-lea, Anglia a avut Razboiul celor Doua Roze, peste sase sute de ani, colonistii din Statele Unite se pare ca vor avea parte de Razboiul celor Doua Grase, sa asteptam noi vesti de pe frontul de lupta!

×
Subiecte în articol: obezitate