x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gică Craioveanu renunţă la politică

Gică Craioveanu renunţă la politică

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Iun 2007   •   00:00
Gică Craioveanu renunţă la politică

Fostul fotbalist Gheorghe Craioveanu a renunţat la postul de consilier municipal in oraşul Getafe, pe care il căştigase in urma alegerilor locale desfăşurate la sfărşitul lunii mai, relatează La Vanguardia in ediţia electronică.Fostul fotbalist Gheorghe Craioveanu a renunţat la postul de consilier municipal in oraşul Getafe, pe care il căştigase in urma alegerilor locale desfăşurate la sfărşitul lunii mai, relatează La Vanguardia in ediţia electronică.

Jose Luis Moreno, purtătorul de cuvănt al Partidului Popular, pe listele căruia Craioveanu a candidat ca independent, a anunţat că fostul jucător al formaţiei Getafe a renunţat la post, din motive personale, el preferănd să ajute primăria din Getafe in alte moduri. "Renunţarea de a lua in primire postul de consilier este o decizie onorabilă, pentru că el a candidat pentru un proiect al echipei Partidului Popular, care acum nu mai este posibil. Gică ne-a spus că nu va rămăne consilier pentru că nu i se pare just să ocupe locul unui consilier al Partiului Popular, din moment ce a participat independent pe listele noastre", a menţionat Moreno.

APRECIAT. Oficialul PP a adăugat că Gică Craioveanu, care ar fi trebuit să ocupe un post de consilier pe probleme sportive in cazul in care echipa Partidului Popular ar fi fost la conducerea primăriei din Getafe, va putea ajuta primăria din Getafe prin ideile sale, deoarece "este o persoană care se bucură de sprijin din partea publicului". Locul lui Craioveanu va fi luat de următorul clasat pe listele partidului, Manuel Ortiz, care va fi cel mai tănăr consilier municipal de la primăria din Getafe.

Gheorghe Craioveanu, in vărstă de 39 de ani (născut la 14 februarie 1968), a jucat de-a lungul carierei la echipele Metalurg Slatina (1988-1990), Universitatea Craiova (1990-1995), Real Sociedad (1995-1998), Villarreal (1998-2002) şi Getafe (2002-2006). El este căsătorit cu Gemma Gil Adsuara, cu care are un băiat, Alejandro. De asemenea, Craioveanu mai are un copil, Codruţ, dintr-o căsnicie anterioară cu Oana Deselnicu.

×
Subiecte în articol: magazin craioveanu getafe