x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gloria Buzău - Steaua: 1-1/Ştefan Stoica: "Am demonstrat că suntem corecţi"

Gloria Buzău - Steaua: 1-1/Ştefan Stoica: "Am demonstrat că suntem corecţi"

de Jurnalul National    |    30 Noi 2007   •   00:00

Antrenorul Ştefan Stoica a declarat după partida cu Steaua, contănd pentru ultima etapă a turului Ligii I, că echipa Gloria Buzău merita cel puţin un egal in acest meci, şi că a decis să nu-i folosească pe jucătorii imprumutaţi de la gruparea bucureşteană pentru a nu exista suspiciuni.

"Nu am vrut să-i introduc pe jucătorii imprumutaţi de la Steaua din două motive: să nu se creadă că nu-şi vor apăra corect şansele şi, cel mai mult, ca să-i scap de o grijă, să nu aibă stres ca la o eventuală infrăngere să se spună că au fost impotriva Gloriei. Cred că am procedat corect. Nu este problema mea situaţia Stelei, eu apăr Buzăul. Avem un pariu să rămănem in Liga I. Steaua are un an mai greu dar sper să-şi revină. S-a jucat corect şi noi meritam cel puţin un egal", a spus Stoica.

Tehnicianul formaţiei buzoiene a afirmat că este mulţumit cu remiza inregistrată in această partidă, după ce jucătorii Gloriei au fost suspectaţi că nu-şi vor apăra corect şansele impotriva Stelei. "Sunt mulţumit că am scos un punct in faţa uneia dintre cele mai puternice echipe. Chiar dacă uneori am fost obligaţi să cedăm iniţiativa, am avut ocazii mai clare şi am fost mai rapizi. Imi pare bine că a ieşit aşa, pentru că unii oameni de rea credinţă spuneau că este blat. Niciun patron nu poate să vină să spună că trebuie să piedem, nu am spus niciodată aşa ceva vreunui jucător, nu am fost implicat in aşa ceva şi mă bucur că am marcat, ca să demonstrăm că suntem corecţi", a completat Stoica.

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin