x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gorj: Nicolas Cage filmează în cariera Roşiuţa

Gorj: Nicolas Cage filmează în cariera Roşiuţa

de Gabriela Mladin    |    21 Noi 2010   •   17:47

Actorul american Nicolas Cage va începe luni filmările înCariera Roşiuţa din  judeţul Gorj pentru “'Ghost Rider 2”. Dublura actorului a tras câteva cadre şi duminică într-un restaurant din localitatea Câmpu Mare, la 15 kilometri de municipiul Târgu-Jiu.

La Gorj, Nicolas Cage şi staff-ul său va sta două săptămâni, timp în care vor începe filmările în Cariera Rosiuţă, ce aparţine Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia. Filmarea va începe luni, autorităţile locale fiind anunţate , iar primarul oraşului Rovinari, Dorun Filip, având privilegiul de a participa la turnarea câtorva scene din film.

Cariera Roşia a fost aleasă pentru cadrul natural spectaculos de care se bucură. Aici este o suprafaţă imensă, fără vegetaţie şi pe care se află utilaje miniere gigantic. Autorităţile locale din Rovinari, localitate de care aparţine Cariera Rosiuţa, au declarat că cei din staff-ul actorului i-au anunţat că la filmări este posbil să vină dublura lui Nicolas Cage, lucru nestabilit, încă. La Rovinari vor veni şi bucătarii personali ai actorului care vor pregăti mâncarea la un restaurant din oraş.

Conform programului,  Nicolas Cage este aşteptat să rămână în Gorj timp de două săptămâni.
Câteva scene din film au mai fost realizate şi la un restaurant de la Câmpu Mare, moment despre la care se spune că a filmat tot dublura lui Nicolas Cage.
Aproximativ 200 de oameni care fac parte din staff-ul actorului american sunt deja cazaţi la hoteluri şi pensiuni din municipiul Târgu-Jiu. Astfel, pentru actor a fost închiriată o întreagă pensiune aflată la ieşirea din oraş, respectiv “Casa Danielescu”.

×