x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cel mai PROSTOVAN hoţ din locuinţe! Ce indiciu important a lăsat fără să vrea poliţiştilor (VIDEO)

Cel mai PROSTOVAN hoţ din locuinţe! Ce indiciu important a lăsat fără să vrea poliţiştilor (VIDEO)

24 Iun 2014   •   21:20
Cel mai PROSTOVAN hoţ din locuinţe! Ce indiciu important a lăsat fără să vrea poliţiştilor (VIDEO)

În afara bunurilor pe care le vizează atunci când pătrund în locuinţa altor persoane, spărgătorii par extrem de incitaţi şi de faptul că în acest mod pătrund în intimitatea celui jefuit, comportându-se ca şi cum ar fi în propria lor casă.

Un american din  Minnesota şi-a găsit casa vraişte, dispăruseră bani, cărţi de credit şi alte lucruri de valoare, dar, ciudat, hoţul care îi vizitase casa fusese "generos", lăsase în schimb o pereche de blugi, una de pantofi de sport şi un tricou, toate udate de ploaia ce căzuse mai devreme în zonă.

Nu a fost singurul cadou lăsat în urmă de infractor, care după cum se vede şi din imagine, numai de inteligenţă nu poate fi bănuit! Hoţul, un om modern, nu a putut rezista fără să se conecteze la contul său de Facebook şi a folosit calculatorul victimei. Evident, după ce a savurat ultimele filmuleţe cu animale sau flori însoţite de mesaje motivaţionale, a uitat să se delogheze!

Păgubitul a folosit la rândul său reţeaua de socializare, răspândind imaginea infractorului pe internet. După ce se pare că au schimbat câteva mesaje, doar aveau deja o relaţie, hoţul şi păgubaşul s-au întâlnit, primul alegându-se şi cu mâinile încătuşate de către poliţişti.


×