x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun In cuplu

In cuplu

21 Iul 2006   •   00:00
In cuplu
FILM
Jennifer Aniston si Vince Vaugn, in comedia "Despartiti, dar impreuna"

Intr-o comedie romantica, lucrurile se petrec in general dupa o formula clasica probata ca fiind adevarata: baiatul intalneste o fata, totul merge bine, dupa care putin mai rau, totul ducand totusi spre un final fericit.

Dar ce se intampla atunci cand baiatul si fata vin acasa seara obositi dupa o alta zi de munca? Ce se intampla atunci cand rutina incepe sa-i innebuneasca? Ce se intampla cand lucruri simple care ii apropiau de obicei incep pur si simplu… sa-i faca sa se supere unul pe celalalt?

"Despartiti, dar impreuna" este o comedie romantica neconventionala care urmareste povestea, de cele mai multe ori comica, alteori dureroasa, dar intotdeuna antrenanta, a unui cuplu care se indreapta spre destramarea a ceea ce era odata o relatie solida si plina de dragoste. Vince Vaugn si Jennifer Aniston sunt Gary si Brooke, un cuplu care lasa o mica neintelegere sa iasa de sub control si deodata se descopera pe ei insisi - dupa doi ani petrecuti impreuna - confruntati cu o grea alegere: dragostea sau o pierdere materiala?

AI DE INVATAT!
"The Break-Up este o poveste din care ai ceva de invatat", concluzioneaza regizorul Peyton Reed ("Jos cu dragostea"). "Daca iubesti pe cineva, dar il consideri pur si simplu ca pe un obiect detinut si nu comunici cu el, poti distruge o relatie care era odata minunata si pozitiva. Gasirea unei conexiuni puternice este posibila, dar relatiile trebuie sa fie hranite si respectate. In sfarsit, succesul unei relatii nu se judeca intotdeuna dupa cat de mult a mers, ci dupa cat de mult te-ai implicat si cat de pregatit vei fi in viitor datorita lectiilor prin care ai trecut si le-ai invatat."

Video&DVD

MARTURIE MORTALA. Jack Mosley (Bruce Willis) nu este tocmai genul de politist care sa fie propus pentru medalia de onoare. La sfarsitul unei zile de "munca", Mosley nu-si doreste decat sa ajunga acasa si sa bea. Ceasul indica 8:02 AM, cand inca mahmurul politist primeste o sarcina aparent banala: sa transporte un detinut din inchisoare, la tribunalul situat la 16 strazi departare. Detinutul in cauza este Eddie Bunker (Mos Def), un infractor de mana a doua, care la ora 10 trebuie sa depuna marturie in fata instantei. Ceea ce Eddie nu stia este ca prin marturia lui avea sa aduca dovezi tocmai impotriva... politiei. Intersectarea destinelor celor doi va duce la o ploaie de gloante, din care numai o forta divina ii poate scoate vii.

CONFLICT LA PUERTO VALLARTA. Puerto Vallarta este o statiune exotica din Mexic in permanenta populata de turisti, vanzatori ambulanti si marriachi. Era o dupa-amiaza obisnuita, cand viata unor oameni avea sa se schimbe subit. Clayton Price (Scott Glenn) este un asasin platit angajat sa lucreze pentru guvernul american. Trecutul lui sustine cruzimea faptelor sale, prin asasinarea unui lider important din armata SUA. Acum, pentru a-si pierde urma, Clayton incheie un pact cu un cuplu de turisti, in speranta ca poate sa se faca disparut in marea jungla americana. Insa, cei care l-au ajutat nu cunosc doua lucruri esentiale: trecutul secret al lui Price si faptul ca agentul CIA Walter McGrane (Harvey Keitel) a fost trimis pe urmele acestuia.
×