x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

30 Aug 2006   •   00:00
ORASUL, PLIN DE JOCURI. Cand pisica nu-i atenta sau cand parintii nu-s acasa, de fapt, cand parintii sunt acasa, dar nu sunt atenti, absorbiti cu totul de lungile convorbiri la care au acum acces datorita noilor tarife RomTelecom, asa ar putea suna un insight pentru noul spot semnat Grey Worldwide si turnat de Castel Film. O multime de copii si de jucarii au invadat strazile si magazinele, spatii in mod firesc stapanite de adulti seriosi.

HEINEKEN MUSIC. Numita anul acesta Heineken Music Thirst Studio platforma de comunicare de anvergura internationala e prezenta in Romania pentru al doilea an consecutiv. Ea consta intr-o serie de concerte in cluburi si intr-o competitie adresata DJ-ilor si a fost lansata oficial joi, 24 august. Competitia este deschisa DJ-lor pentru inscrierea unor piese proprii si a unor demo-uri. Castigatorul desemnat in urma voturilor publicului va merge la Londra si la Barcelona, unde va lucra alaturi de membrii Groove Armada.

SEMNALISTICA 100% ROMANEASCA. Fondata acum 15 ani, in 1991, Eltrix este cea mai importanta companie de semnalistica de pe piata romaneasca cu servicii ce merg de la design la proiecte de executie pana la productie. Dacia este unul dintre clientii pentru care Eltrix a lucrat elementele de outdoor si indoor pentru tari din Europa Centrala si de Est, din Europa de Vest, din Africa si Orientul Mijlociu.

NUMELE FRUCTULUI OPRIT. Un ice tea cu bucluc este C-Ice Canabis. Denumirea, mai mult decat provocatoare, i-a creat o notorietate rapida pe piata prin declansarea unor controverse legislative reflectate din plin de mass-media. Comercializat in peste 40 de tari de pe trei continente, produsul nu contine nici urma din blamatele substante halucinogene. Totusi, vanatoarea de vrajitoare declansata s-a dovedit a fi o furtuna intr-un pahar cu... ceai, mai mult decat benefica pentru produs, care a avut astfel parte de o intensa publicitate gratuita. (Grupaj realizat de Eliza Dumitrescu)

×
Subiecte în articol: sufletul comertului