x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Initiativa - Se deschide scoala de creativitate

Initiativa - Se deschide scoala de creativitate

18 Oct 2004   •   00:00

Clubul Directorilor de Creativitate din Germania si Universitatea Steinbeis din Berlin au fondat, in iulie 2004, un institut pentru liderii creativi.

Acesta va oferi absolventilor sai prima diploma MBA in creativitate, management si leadership.
Director creativ pentru o perioada lunga la Leo Burnett Chicago, initiatorul si mentorul acestui proiect este Michael Conrad. Pe langa programul MBA, institutul va conduce programe de cercetare si va oferi seminarii deschise. Noul program de studii va incepe in toamna anului 2005.

DECLARATIE. "Programa curiculara va fi special conceputa pentru liderii din publicitate, media, marketing si divertisment. Prin termenul "lideri creativi" ii numim pe aceia care isi vor asuma roluri de lideri pe termen scurt. Pe aceia care sunt deja in pozitii de conducere si care vor sa atinga un nivel mai inalt. Pe cei care vor sa-si perfectioneze aptitudinile si cei care sunt la momentul actual in tranzitie de la o companie la alta.

Cautam studenti care au propria viziune, care au o teza ce poate provoca, reinnoi si permite o abordare a perspectivei comunicarii altfel decat o stim astazi.
Vrem sa educam, sa motivam, si sa provocam topul pentru a produce excelenta creativa in ciuda realitatilor din management. Vrem sa deschidem noi oportunitati pentru excelenta in creativitate", a declarat Michael Conrad.

STRATEGIE. Anuntarea acestui proiect s-a facut la Festivalul de Publicitate de la Golden Drum, deloc intamplator dupa un maraton de 12 ore de seminarii care, pe langa abundenta si calitatea informatiei sustineau, implicit, necesitatea unei astfel de pregatiri. O demonstratie pentru importanta excelentei in creativitate, in acelasi timp o demonstratie de strategie de promovare.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului