x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iubire prin cutia postala

Iubire prin cutia postala

18 Aug 2006   •   00:00
Iubire prin cutia postala
FILM
Sandra Bullock si Keanu Reeves, intr-o comedie romantica

Este vremea unei comedii romantice... si putin stranii. Este o dimineata de iarna, in anul 2006. Inainte de a parasi Illinoisul pentru a pleca la un spital din Chicago, dr Kate Foster (Sandra Bullock) lasa in cutia de scrisori a locuintei, pe care acum o parasea, o scrisoare. Aceasta este destinata viitorului chirias al casei, rugandu-l sa trimita mai departe scrisoarea sa si notand ca urmele inexplicabile de labe de animal pe care el ar putea sa le observe in fata usii erau acolo cand ea s-a mutat in casa.

SURPRIZA. Dar cand urmatorul chirias soseste, el observa ceva cu totul diferit. Alex Wyler (Keanu Reeves), un arhitect, gaseste casa de langa lac neglijata, prafuita si murdara. Si nicaieri vreun semn de urme de labe de animal. Casa are o insemnatate speciala si pentru Alex. El simte aici un sentiment de pace si isi propune sa redea proprietatii frumusetea sa originala. El nu ia in considerare biletul lui Kate pana cand, cateva zile mai tarziu, in timp ce vopsea digul batut de vreme, el vede un caine strain alergand peste vopseaua proaspata si dupa aceea catre intrarea in casa, lasand exact urmele despre care ea zicea ca le va gasi.

DILEMA. Nedumerit, Alex ii raspunde, spunandu-i ca locul si casa nu au avut nici un ocupant inainte de el si se minuneaza cum ar fi putut ea sa stie despre caine inainte ca accidentul sa se intample cu adevarat. Doar de dragul conversatiei, ce zi este acolo? 14 aprilie 2004. Nu. Este 14 aprilie 2006. Aceeasi zi, dar la distanta de doi ani. Chiar se poate intampla acest lucru? Pe masura ce Kate si Alex continua sa corespondeze prin cutia postala a casei, ei realizeaza ca se afla, in mod incredibil, in aceeasi zi, dar traiesc la o distanta de doi ani, fiecare dintre ei intr-un moment al vietii lor in care se lupta cu dezamagirile trecutului si incearca sa porneasca din nou in viata.

Video&DVD

JEZEBEL. In vremea cand cinefilii nu incetau sa vorbeasca despre cine o va interpreta pe Scarlett O’Hara in viitorul film, "Pe aripile vantului", Bette Davis a primit un nou rol cu care a avut o performanta remarcabila si cu care a castigat Premiul Oscar la sectiunea "Cea mai buna actrita". Bette Davis o interpreteaza pe Julie, o frumoasa din New Orleans care nu inceteaza sa-l faca gelos pe logodnicul ei, Pres Dillard (Henry Fonda). Furios si cazut in dizgratie, Pres rupe logodna si se hotaraste sa paraseasca orasul. Dupa un an in care Julie indura suferinta pricinuita, fostul ei logodnic, Peter, se intoarce in oras casatorit, insa cu o alta femeie. Atunci razbunarea ei explodeaza. Remarcabilul film este apreciat si pentru interpretarea stralucitoare a lui Fay Bainter, castigator al Premiului Oscar pentru "Cel mai bun actor in rol secundar".
An: 1938 / Suport: DVD / Gen: drama / Cu: Bette Davis, Henry Fonda, George Brent / Regie: William Wyler

COLECTIA LOONEY TUNES: CELE MAI BUNE MOMENTE ALE LUI BUGS. In centrul atentiei se afla acum doua filme Looney Tunes - remasterizate, astfel incat fiecare imagine straluceste si fiecare produs Acme arata ca nou. In primul disc The Bugs Bunny / Road Runner Movie esti prins intr-un maraton de desene animate trasnite, cu Bugs Bunny, Elmer Fudd, Daffy Duck si Road Runner. Mult mai mult umor vei gasi in cel de-al doilea disc al colectiei Bugs Bunny: 1001 Rabbit Tales. Urecheatul nostru erou devine personajul principal al unor povesti fantastice, in timp ce este tinut captiv in palatul sultanului Sam.
An: 1982 / Suport: DVD / Gen: animatie / Regie: Chuck Jones, Friz Freleng
×