x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jeff Bridges are grijă de săracii fără adăpost

Jeff Bridges are grijă de săracii fără adăpost

16 Mar 2011   •   15:19
Jeff Bridges are grijă de săracii fără adăpost
Sursa foto: Mike Blake/REUTERS


Jeff Bridges a surprins pe toată lumea după festivitatea Globurilor de Aur când a efectuat un adevărat raid în bucătărie, îndesând în pungi aperitive, pâine, prăjituri şi biscuiţi, sau pe scurt, tot ce a găsit rămas de la masa festivă. Gestul său nu a rămas însă neexplicat, un apropiat al actorului dezvăluind acum că Bridges a avut scopul precis de a hrăni oamenii străzii.

„Când Jeff a ajuns, în sfârşit la limuzină, i-a dat indicaţii precise şoferului să se îndrepte spre un  pasaj de sub autostradă dintr-o zonă mărginaşă a Los Angeles-ului”, a declarat sursa, citată de showbizspy.com. „După ce s-a oprit maşina, Jeff a ieşit şi a fost înconjurat de o duzină de persoane fără adăpost pe care i-a chemat către maşină şi cărora le-a împărţit pungile cu mâncare”, a mai adăugat sursa.

După ce a mai stat puţin de vorbă cu oamenii, Bridges – care nu se afla la prima vizită în acea zonă, el ducându-le în trecut pături şi haine – s-a urcat înapoi în maşină, în aplauzele şi bucuria celor fără adăpost.

 

×
Subiecte în articol: jeff bridges