x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun La LOTO cu "aeropotul"

La LOTO cu "aeropotul"

de Sînziana Stancu    |    10 Dec 2009   •   00:00

Mare le-a fost surpriza unor angajaţi ai aeroportului britanic Heathrow când au aflat că au câştigat 2,6 milioane de lire sterline (aproximativ 3 milioane de euro) la LOTO.

Surpriza le-a venit celor 23 de angajaţi care lucrau la terminalul nr. 3 al aeroportului Heathrow de pe Facebook, când organizatorul jocului, Paul Cotter, prin care toţi au câştigat, şi-a controlat contul. Nici unul dintre participanţi nu sesizase acest lucru, aşa că Paul şi-a schimbat statusul pe site-ul său de web ca să le atragă atenţia colegilor săi: "Am câştigat 2.625.215 de lire sterline la LOTO. Nu e nici o glumă. Sunaţi-mă cât mai repede posibil oricare dintre voi după ce citiţi mesajul!". Fiecărui jucător i-au revenit câte 100.900 de lire sterline.

Paul foloseşte în mod regulat Facebook pentru a-şi informa colegii despre eventualele câştiguri financiare ale grupului lor. Ei joacă la loterie în fiecare lună, dar până acum, cel mai mare câştig pe care îl realizaseră fusese de 40 de lire sterline. Tocmai de aceea, multora dintre ei nici nu le-a venit să creadă că Paul vorbise serios când postase status-ul nou, informându-i despre colosalul câştig. Echipa de la Heathrow joacă de doi ani.

Paul a declarat publicaţiei britanice Daily Mail că ziua în care a aflat că ei ghiciseră toate cele şase numere câştigătoare a fost una dintre cele mai fericite zile din viaţa lui, iar când i-a fost înmânat cecul cu suma câştigată, s-a simţit ca Moş Crăciun.

×
Subiecte în articol: magazin