x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Laura Cosoi îşi face buletin de Bucureşti

Laura Cosoi îşi face buletin de Bucureşti

18 Dec 2009   •   00:00
Laura Cosoi îşi face buletin de Bucureşti
Sursa foto: /Acasă Tv

Actriţa Laura Cosoi, interpreta lui Tantzi din "Aniela", îşi schimbă buletinul de Iaşi cu unul de Bucureşti. "Decizia a fost îndelung gândită şi luată cu greutate. Pentru mine este un pas important fiindcă sunt foarte ataşată de casa mea de la Iaşi, iar schimbarea buletinului pe adresa din Bucureşti înseamnă să accept 100% o nouă etapă din viaţa mea, aici la Bucureşti.



Nu mi-a fost uşor, dar în ultimul an, de când mi-am cumpărat căsuţa mea, m-am lovit de foarte multe probleme administrative aşa că mi-am zis gata, îmi fac buletin de Bucureşti. Dar pentru mine Iaşiul va rămâne oraşul meu de suflet, oraşul copilăriei şi adolescenţei mele. Sunt mândră să spun că sunt şi voi rămâne o moldoveancă veritabilă", spune actriţa. (A.V.P.)

Best of Marcel Pavel                                                
Marcel Pavel lansează un nou album muzical vineri, 18 decembrie, începând cu ora 18:30, la Esplanada Cora Pantelimon. "Best of Marcel Pavel - Frumoasa mea" conţine 20 de piese. "A fost foarte greu să fac selecţia melodiilor de pe album, dar am ţinut cont de preferinţele publicului şi bineînţeles că nu putea să lipsească «Frumoasa mea».... Dacă după ce veţi asculta acest album veţi rămâne cu amintiri plăcute înseamnă că am reuşit să vă cunosc sufletul", spune Marcel Pavel. (R.I.A.)

Revelion la Operă
Opera Naţională Bucureşti continuă tradiţia organizării unei seri speciale în noaptea de Anul Nou, prezentând opereta "Liliacul" de Johann Strauss, sub conducerea muzicală a dirijorului Vlad Conta. Invitatul serii va fi tenorul Alfredo Pascu (în rolul Eisenstein), alături de acesta cântând artiştii ONB. Îşi vor da concursul orchestra, corul pregătit de maestrul Stelian Olariu şi ansamblul de balet al teatrului. Ora de începere a spectacolului va fi 18:00. Spectatorii care vor alege să rămână şi la masa de Revelion, organizată la ONB, vor putea asista la focuri de artificii, precum şi la alte surprize de-a lungul nopţii. Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti şi pe site-ul www.bilet.ro la preţurile de 7,42 lei, 14,84 lei, 26,50 lei, 53,00 lei şi 63,60 lei. Pachetul de Revelion include masa festivă (490 lei), tombola (15 lei) şi preţul biletului la spectacol, fixat în funcţie de categoria aleasă. (O.M.B.)

×
Subiecte în articol: magazin