x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lily Allen vrea îşi înfiinţează propria casă de producţie

Lily Allen vrea îşi înfiinţează propria casă de producţie

20 Ian 2011   •   13:43
Lily Allen vrea îşi înfiinţează propria casă de producţie
Sursa foto: Luke MacGregor/REUTERS

Lily Allen a decis să îşi deschidă propria casă de discuri, cântăreaţa britanică urmând să se concentreze mai mult pe descoperirea de noi talente muzicale. Cântăreaţa a luat o pauză anul trecut pentru a se pregăti să devină mamă, însă, în mod tragic, ea a pierdut sarcina în luna a şasea, în octombrie.

În această perioadă, atenţia lui Lily Allen s-a îndreptat spre modă, cântăreaţa deschizând un magazin de haine la Londra. Totodată, ea doreşte să lanseze propria casă de discuri, numită "In the name of", sub umbrela gigantului de pe piaţa muzicală Sony, scrie contactmusic.com, preluat de Mediafax.

Lily Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul "Smile", şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut, "Alright Still", care s-a vândut în peste 2,6 milioane de copii. Albumul i-a adus nominalizări la premiile Grammy, BRIT şi MTV Video Music. Ea a mai lansat albumul "It's Not Me, It's You", în 2009, pentru care a câştigat un BRIT Award la categoria "cea mai bună artistă britanică".

×
Subiecte în articol: discuri producătoare lily allen