x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lindsay Lohan a fost arestată din nou

Lindsay Lohan a fost arestată din nou

19 Sep 2012   •   13:26
Lindsay Lohan a fost arestată din nou

Actrita Lindsay Lohan a fost arestata miercuri dimineata dupa ce se pare ca a lovit cu masina un pieton, iar apoi a fugit de la locul accidentului, scrie Daily Mail.

Incidentul rutier a avut loc in New York.

Se pare ca Lindsay a lovit un barbat la genunchi in momentul in care incerca sa-si parcheze masina, un Porsche Cayenne, la hotelul Dream din Manhattan. O persoana care se afla cu Lindsay in masina a coborat sa se uite daca masina este avariata, dupa care persoanele aflate in Porsche au mers in hotel pentru a participa la un eveniment.

Cand actrita a plecat de la eveniment, in jurul orei 2 noaptea, a fost arestata. Lindsay Lohan a fost eliberata fara sa fie nevoita sa plateasca o cautiune.

Lindsay Lohan a fost considerata una dintre cele mai talentate actrite tinere de la Hollywood, cariera ei atingand un moment de varf in 2003 - 2004, cand a jucat in filmele "Vinerea traznita/ Freaky Friday" si "Fete rele/ Mean Girls".

Lindsay se afla in prezent sub restrictiile unui regim de libertate conditionata, sub care a fost plasata pentru furtul unui colier, in 2011, dar acest regim nu o obliga sa se prezinte periodic in fata unui tribunal, atat timp cat actrita nu va comite niciun delict. Acest regim "informal" se va incheia in mai 2014.

×
Subiecte în articol: inchisoare accident lindsay lohan incident