x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Luna cadourilor in Liga 1 - Schimbari sa fie…

Luna cadourilor in Liga 1 - Schimbari sa fie…

de Andy Stanescu    |    26 Noi 2007   •   00:00
Luna cadourilor in Liga 1  -  Schimbari sa fie…

... ca restu` cumparam noi, probabil ca-si spun, cu sau fara motive intemeiate, finantatorii gruparilor din divizia lui Mitica. Mai ales cele aflate la mare suferinta, printre care se numara, surprinzator sau nu, si „marile puteri" bucurestene.

... ca restu` cumparam noi, probabil ca-si spun, cu sau fara motive intemeiate, finantatorii gruparilor din divizia lui Mitica. Mai ales cele aflate la mare suferinta, printre care se numara, surprinzator sau nu, si „marile puteri" bucurestene. Daca la Steaua apele par sa se mai fi limpezit dupa venirea lui Marius Lacatus, in Sos. Stefan Cel Mare agitatia a sporit proportional cu apelurile telefonice primite de Walter Zenga in timpul antrenamentelor. Deh! Gelozia (a se citi Raluca) bat-o vina!

Â
SABAU LA DINAMO. Chiar daca l-a gratulat pe italian (si asta nu cu mult timp in urma) cu titlul de cel mai bun tehnician strain din campionatul intern, Vasile Turcu si ceilalti actionari ai FC Dinamo au ajuns la concluzia ca tot romanu`-i fruncea. A nu se intelege ca demisia lui Zenga va aseza pe banca tehnica a „cainilor" un antrenor nascut pe plaiurile banatene. In vizorul membrilor CA au intrat, pe rand, Ioan Ovidiu Sabau, Razvan Lucescu si Cristiano Bergodi, primul avand cele mai mari sanse sa semneze cu echipa ale carei culori le-a aparat, in calitate de jucator, cu mai bine de un deceniu si jumatate in urma. In linii mari, se pare ca problema a fost deja rezolvata. Pana si „nemuritorul" Jean Padureanu s-ar fi lasat in cele din urma induplecat de dinamovisti, si ii va da cuvenita dezlegare lui Sabau, dupa perioada traditionalelor sarbautori de iarna. Evident, nu pe gratis. Pana atunci, de soarta echipei vor raspunde Cornel Talnar (antrenor la Dinamo II), in calitate de „principal", si nasul sau de cununie, Cornel Dinu, in postura de director tehnic.

Â
"J.R." IORGULESCU. In Liga a 2-a, sindicalistul Liviu Luca s-a decis sa ia rafinaria de coarne, si l-a contactat pe Gino Iorgulescu (fostul boss al „bancarilor" bucuresteni), in vederea ocuparii functiei de presedinte al Petrolului din Ploiesti, formatie aflata pe locul 8 in prima serie, la 14 puncte de prima clasata, FC Brasov. Va reveni Iorgulescu, dupa 4 ani de absenta (oficiala), in valtoarea fotbalului nostru cel de toate zilele? Ramane de vazut. La fel si in cazul lui Gigi Multescu, antrenorul principal al „sepcilor rosii" din Cluj. Cu doar 10 puncte adunate in 16 partide, Universitatea Cluj s-a plasat in „pole-position" in cursa pentru neevitarea retrogradarii, ceea ce a determinat reactia mai mult decat intarziata a notabilitatilor locale. Marti (speram sa nu fie cu trei ceasuri stricate...), presedintii consiliilor local si judetean, alaturi de primarele Emil Boc, vor da unda verde inscaunarii lui Tony Dobos drept sef al consiliului de administratiune al clubului. Fostul conducator al Politehnicii (pe atunci AEK) Timisoara va incerca sa mai „repereze" cate ceva din onoarea sifonata a ardelenilor. Cu sau fara Multescu.

×
Subiecte în articol: magazin